Якщо хочете подарувати сім’ю дитині-сироті

01 Жовтня 2017, 15:21
2001

У 2016 році у Раків Лісі створили дитячий будинок сімейного, в якому батьки-вихователі дарують тепло своєї душі 6 дітям, позбавленим батьківської турботи.

Про це розповідає служба у справах дітей райдержадміністрації

День усиновлення – свято, яке щороку припадає на 30 вересня та співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії і, мабуть, не випадково.  

Це свято започатковане Указом Президента України у 2008 році.

Прийняття дитини у родину – це серйозне рішення і надзвичайна відповідальність. Щороку тисячі українських родин дарують сімейний затишок дітям, які залишилися без підтримки найрідніших людей. Дітям, які втратили родину, може допомогти кожен, хто небайдужий. Одні – беруть дітей на виховання, інші – допомагають малечі знайти батьків, а хтось надає відповідну фахову консультацію.

На даний час у районі проживає 48 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 28 дітей виховуються в сім’ях опікунів, піклувальників, 14 дітей – у прийомних сім’ях, яких на Камінь-Каширщині – 9 (6 з них функціонують у с. Раків Ліс). У 2016 році було створено дитячий будинок сімейного типу у с. Раків Ліс, в якому батьки-вихователі дарують тепло своєї душі 6 дітям, позбавленим батьківської турботи.

Шлях батьківства не буває легким, це – постійна та наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Ваше благородство та самовіддача заслуговують на безмежну вдячність. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, затишок і впевненість у завтрашньому дні. Взаємної Вам любові та розуміння, дорогі батьки і діти.

Якщо Ви хочете подарувати сім’ю дитині-сироті, взявши її в свою родину, звертайтесь у службу у справах дітей райдержадміністрації за тел. 2-26-26 або за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2 каб. 208.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024