Як у Камені-Каширському святкували День міста #Фото

08 Жовтня 2017, 12:26
6919

Попри те, що організатори заходу відкладали проведення свята міста заради більш сприятливої погоди, вона все одно  дещо розчарувала.

Втім у прохолодний день у Камені-Каширському добряче запалювали.

Перед початком запланованих заходів міська рада провела урочисту сесію.

Із центру міста учасники фестивалю «Пісня рідної землі» на чолі із міським головою, депутатами міської ради розпочали урочисту ходу із синьо-жовтим прапором у міський парк. Атам уже зібралися жителі міста і гості,  щоб гарно відпочити.



2





 

І після офіційних привітань розпочалась різноманітна і насичена концертна програма.

У парку грав духовий оркестр районного будинку культури, відбувався огляд фольклорних колективів на етнографічних майданчиках.







 

Виступив на святі міста переможець фестивалю авторської пісні «Вітрила пригод» камінь-каширець Роман Птачик. Який виконав дві своїх пісні «Присвята перемозі» та «Камінь-Каширський назавжди»



 

Розважали міщан своїми неперевершеними виступами діти, фольклорні колективи району.

За традицією привітали на святі  молодят.

Тим часом у парку працювали дитячі аніматори, діяла виставка робіт місцевих художників, виставка майстрів народної творчості, виставка квітів, виставка-продаж продукції підприємств міста, торгівля сувенірними виробами, відбувалися показові виступи авіамоделістів, майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва. Спортсмени змагалися у шахах та шашках, грали у футбол. Проходили розважальні забави з армреслінгу, дартцу, настільного тенісу. Відбувалися показові виступи дзюдоїстів. Усі переможці змагань отримали подарунки від міської ради.

1

1

1






 

Родзинкою святкування Дня міста став виступ фіналіста ноу «Голос країни» Назара Савко.

Жителям міста та гостям дуже сподобався виступ Назара.

Вони залюбки фотографувалися з ним.








1


















 

Більше фото дивіться у галереї. Фото Андрія ЛІТВІНЧУКА.

 

 

Коментарі
08 Жовтня 2017, 17:31
дивлюсь я на фото і скажу, що це позорище, а не день міста
09 Жовтня 2017, 03:16
"За традицією привітали на святі молодят.": надіюсь що цього разу не дарували молодятам земельний участок оскільки ще ж з попередніми не розрахувалися вірніше так би мовити розрахувалися але з "подвійним" рішенням міської ради відносно одного й того самого місця, а там хто встиг той встиг.
09 Жовтня 2017, 03:29
Мер якось сказав на урочистій сесії що він не думав і не гадав про те що у цей день приїхало так багато гостей. Принагідно я розпитував в Наших гостей звідки вони й звідки почули про сьогоднішнє свято. Отже так звані гості у першу чергу мають статус заробітчан, тобто Вони катаються по Україні й заробляють таким чином надаючи свої послуги усюди де відбуваються подібні свята. Але почули Вони про Нас як не дивно з інтернету. ТОбто останнє свято яке відбулося в К-Каширську у центрі міста розпіарилося до Дня міста й маємо зі слів Мера чудових гостей. Отже святкування в центрі міста подібних свят має бути в тренді й в наступному "житті" міста.
09 Жовтня 2017, 22:17
А ззаду рампи графіті двачерів зафарбували?
10 Жовтня 2017, 06:42
Завжди думав і говори, що Камінь-Каширський це, як забитий хутір... Місто без перспектив, тай містом це важко назвати. Європу тут безнадійно чекати
10 Жовтня 2017, 13:36
03:42 10.10.2017<br/>Шкодуєш, що родом із забитого хутора? через це і сон не бере о 03.42?
10 Жовтня 2017, 17:28
+++
11 Жовтня 2017, 01:15
Студент десь у Сан Дієго дурниці пише про наше місто? Дійсно ні з Сан Дієго, ні з Сакраменто не зрівняєш. Але Камінь таки має своє обличчя і перш за все дорогий тому, хто тут народився.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024