На Камінь-Каширщині стартував осінній призов

09 Жовтня 2017, 20:20
3819

Сьогодні, 9 жовтня, на подвір’ї призовної дільниці Камінь-Каширського районного військового комісаріату відбулися урочисті проводи юнаків на строкову службу до лав ЗСУ та інших військових формуваннях. 

Про це повідомляють на сайті Камінь-Каширської РДА.

Разом з рідними та друзями призовників до війська проводжали військовий комісар району Олександр Полянко, настоятель Свято-Миколаївського храму Володимир Мицько, заступник голови райдержадміністрації Інна Бігун. Священик благословив майбутніх воїнів, молитвою попросивши в Бога заступництва для юнаків, після чого з напутніми словами до них звернулася Інна Бігун:

– Сьогодні ви стаєте на захист країни. Нехай кожен з вас з гідністю виконає свій обов’язок перед Батьківщиною, нехай служба буде для вас мирною. Повертайтеся додому живими і здоровими. І знайте, що на вас чекають вдома.

Таким чином, в рамках осіннього призову 2017 року перші п’ятеро новобранців вже сьогодні долучилися до лав захисників Української держави. А вже зовсім скоро їх ряди поповнить черговий набір призовників з  Камінь-Каширського району.

 



 

 

Коментарі
10 Жовтня 2017, 23:40
на першому фото військовик щось розказує призовникам - руки в кишенях, виправка - нуль. то може тепер так треба?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024