Представниць Камінь-Каширщини запрошують на тренінг, щоб навчити, як стати лідером

10 Жовтня 2017, 13:00
2267

Благодійний фонд «Рівність і взаємоповага»  запрошує Вас до участі у тренінгу «Жінки-лідери змін в місцевих громадах», що відбудеться 13 жовтня 2017р. у м. Рівне. Цей тренінг є частиною однойменного проекту, що спрямований на навчання та мотивацію жінок до керівництва та соціальної відповідальності на місцевому рівні.

Цільовою аудиторією тренінгу є:
•       жінки-депутатки обласних, районних, міських, селищних, та сільських рад Волинської та Рівненської обл.;
•       жінки-представниці виконавчих органів міських, селищних, та сільських рад Волинської та Рівненської обл.;
•       жінки-лідерки та членкині політичних партій Волинської та Рівненської обл.;
•       жінки-лідерки та членкині громадських організацій Волинської та Рівненської обл.

Тренінг допоможе оволодіти основам майстерності публічного виступу та презентації своїх ідей; базовим інструментарієм щодо захисту своїх прав та можливостей на місцевому, національному та міжнародному рівнях, а головне – ви зрозумієте, яким чином можна розвинути проектне мислення та підготувати соціальний проект, що може допомогти вирішити проблемні питання вашої громади.

Кожній учасниці буде запропоновано розробити власний соціальний проект і представити його на заключній сесії у Києві, яка передбачає залучення як представниць з областей, активістів та активісток захисту та просування прав жінок в Україні, так і представників та представниць донорських організацій, що забезпечить формування комунікаційної платформи між зацікавленими особами.

Дата проведення тренінгу: 13.10.2017, 10:00-17:30

Місце проведення тренінгу: готель «Optima Рівне», вул. Словацького, 9, Рівне

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасницям буде забезпечено харчування протягом дня та можливість відшкодування проїзду за наявності оригіналів квитків в межах 300 грн. (в обидві сторони).

Реєстрація на тренінг здійснюється до 18:00 11.10.2017р. Для реєстрації треба заповнити Google форму.

Учасницям, які були відібрані до участі у тренінгу, буде повідомлено про результат до 12:00 12.10.2017р.

За додатковою інформацією ви можете звернутись за тел.: +38(093)748-35-77, або написати листа на електронну адресу: [email protected] (Лілія Антонюк, консультантка проекту «Жінки-лідери змін в місцевих громадах»).

 

Коментарі
10 Жовтня 2017, 18:46
як не крути, але жінка створена, щоб задовільняти потреби чоловіка і служити чоловікові
10 Жовтня 2017, 19:42
Скільки віків можна витирати вам дупи? Динозаври, на які ви полювали, і ті вже вимерли. Їжу жінка носить торбами, печеру порає сама і так далі. Ну хіба що пофілософствуйте між собою, чоловіки.
10 Жовтня 2017, 20:35
"як не крути, але жінка створена, щоб задовільняти потреби чоловіка і служити чоловікові": якщо ти так думаєш то ти ніколи не кохав, а свої чоловічі потреби задовільняв так чи інакше за допомогою бабла. Як би ти мав би свою кохану жінку то ти ніколи навіть у такий спосіб як тут не філософствував на рахунок жінок оскільки мав би свою рідку кохану жінку з якої навіть пилинки здмухував.... і перш за все боявся ЇЇ втратити.
11 Жовтня 2017, 01:22
Колеги не кидайтеся в крайнощі. Чоловік без жінки ніщо, як і жінка без чоловіка.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром