Камінь-Каширський район отримає півтора мільйона гривень

11 Жовтня 2017, 09:07
2232

До кінця цього року на розвиток 23-го виборчого округу з фонду соціально-економічного розвитку надійде 6 мільйонів гривень.

Про це зазначено в Постанові Кабінету Міністрів №689. Кошторисні пропозиції сформовані на основі звернення народного депутата Ірини Констанкевич, – повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

Зокрема, для Камінь-Каширського району виділено 1 млн 527 тис. грн, Ківерцівського – 1 млн 560 тис. грн, Маневицького – 1 млн 550 тис. грн, Любешівського – 1 млн 306 тис. грн.

«Найголовніше – це проблеми, які озвучували люди на зустрічах із депутатом. А тепер треба контролювати, як ці гроші освоюватиме виконавча влада. Закликаю всіх до цього. Якість і вчасність – ось два головні критерії. Жодна копійка не має бути змарнована чи вкрадена», – написала на своїй сторінці у Facebook Ірина Констанкевич.

Нагадаємо, що за перший парламентський рік роботи Ірина Констанкевич залучила для потреб округу понад 27 мільйонів гривень.

 

У черговому транші з фонду соціально-економічного розвитку в Камінь-Каширському районі передбачено кошти на придбання обладнання для центральної районної лікарні та Камінь-Каширського центру первинної медико-санітарної допомоги, капітальний ремонт електромереж будинку культури села Грудки, виготовлення проектно-кошторисної документації «Реконструкція лазні під Полицівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини», заміну вікон на енергозберігальні в Карасинській АЗПСМ, школах сіл Карасин та Боровне, Камінь-Каширському центрі первинної медико-санітарної допомоги, придбання опалювальних котлів та обладнання для будинку культури с. Ворокомле, центральної районної бібліотеки, ЗОШ I-III ступенів, влаштування покрівель у ЗОШ I-II ступенів с. Мельники-Мостище, с. Верхи та с. Личини, ДНЗ «Журавлик» с. Хотешів, придбання меблів та комп’ютерної техніки для експериментальних класів загальноосвітньої школи I-III ступенів с. Раків Ліс, виготовлення проектно-кошторисної документації «Будівництво школи I-III ступенів в с. Стобихівка».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром