Камінь-Каширський: для старшокласників провели профорієнтаційний захід

12 Жовтня 2017, 17:16
1289

У Камінь-Каширському районному центрі зайнятості відбувся профорієнтаційний захід для учнів-старшокласників «Урок реального трудового життя».

Під час профорієнтаційного уроку школярі дізнались про актуальні на сучасному ринку праці професії, перспективи їхнього розвитку, ознайомилися із професіями майбутнього, опрацювали формулу вибору професії «Хочу – Можу – Треба». Цікавим і пізнавальним став перегляд анімаційних відеороликів профорієнтаційного спрямування, де кожна серія – розповідь про професію, яка має попит на ринку праці сьогодні та в найближчому майбутньому. Охочим запропонували пройти профдіагностичне тестування за допомогою сучасних методик для виявлення здібностей, інтересів та нахилів, – повідомляє сайт ВРЦЗ.

Задля розширення уявлення про професії, виховання зацікавленості до свідомого вибору майбутньої трудової діяльності учням запропоновано заповнити відповідні анкети на тему: «Чи знаєте Ви, що…»

Ніхто не може точно визначити своє майбутнє, але кожному під силу визначити професію, стати успішними в майбутній трудовій діяльності.

Коментарі
13 Жовтня 2017, 01:57
В найуспішнішій державі пострадянського простору такій як Грузія зовсім відсутня така структура як Центр зайнятості. Сьогодні вона вона віджила своє не встигає за економічними перетвореннями, а подекуди тормозить відносини працівника та роботодавця. Сьогодні Центр зайнятості в Україні самаяя найкорупповуваніша структура за два-три останніх роки з цієї структури прямо в тюрму пішли троє керівників через корупційні скандали. Але через те що районні центри зайнятості у принципі тримають чималу касу та інші види довідок у своїх руках ЇХ вважають недоторканими, про те Вони на ринку праці абсолютно нічого не роблять оскільки та пропозиція яку вони дають на ринок то ця пропозиція тільки для малокваліфікованої робочої сили яким дійсно Центр зайнятост є великим начальником. Для кваліфікованих працівників це Ніщо і звати Їх Ніяк.
13 Жовтня 2017, 21:41
Таки відчайдуха цей Камінь.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024