У Камінь-Каширському ВПУ створили Клуб ініціативних педагогів

14 Жовтня 2017, 14:15
3426

У Камінь-Каширському вищому професійному училищі відбулося засідання Клубу ініціативних педагогів.

Про це повідомляють на сайті цього навчального закладу

Важливим напрямом діяльності училища є підвищення професійної майстерності педагогічних працівників, ефективне впровадження інноваційних технологій в навчально-виховний процес. Цьому сприяє належна організація методичної роботи в закладі. Зокрема, з метою формування дорожньої карти по впровадженню ІКТ (інформаційно-комунікаційні технології) у роботу навчального закладу, 3 жовтня розпочав свою роботу Клуб ініціативних педагогів "Інноватор", метою якого є пошук ефективних інноваційних ідей для реалізації актуальних проблем діяльності училища.

Тема засідання - "Траєкторія впровадження ІКТ: пошук, ідеї, результат", хід якого передбачав роботу за різними інтерактивними методами: "Вільне висловлювання", "SWOT-аналіз", "Калейдоскоп досвіду", "Мозкова атака", "Презентація ідей". Учасники працювали в групах та, за підсумками роботи, розробили стратегію впровадження ІКТ у різних напрямках діяльності навчального закладу.

 

2

 

 

 

Коментарі
14 Жовтня 2017, 17:48
Початок дуже добре але завжди проблемою є та ситуація коли складно перейти від теорії до практики. З практичної точки зору важливо коли старі кадри в тому числі починають використовувати нові технології навчання. Про те К-Каширьске ВПУ є доволі успішним на цьому шляху принаймі сайт які Вони мають, давно вже розроблений та працює так як слід. Але й слід шукати нові творчі професії які змоджуть цей заклад втриматися на цьому ринку праці.
14 Жовтня 2017, 18:51
Запитання ініціативним педагогам:<br/>&quot;Чому у Калиновського з дитинства і до сьогодні короткі рукава ?&quot;
14 Жовтня 2017, 20:46
15Ї51 я не знаю Калиновського, але знаю метод стимуляції ідей &quot;Брейнстормінг&quot; або &quot;Мозковий штурм Алексеса Осборна&quot; (Мозкова атака-синонім). А ви пишіть від себе, а не від мене.
14 Жовтня 2017, 20:50
Мені наприклад, деякі вчительки з цього фото подобаються зовнішністю, хоча я їх і не бачив у житті.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром