Осінь на околицях Каменя-Каширського. Погляд з висоти

18 Жовтня 2017, 08:30
3437

Чергове відео із неймовірними пейзажами Камінь-Каширщини виклав усоцмережі фотовідеомитець Андрій Куницький.

Мальовничість природи довкола озера Озюрко він фільмував не раз. Проте завжди із захопленням переглядаєш нові цікаві кадри зняті Андрієм.

Тож помилуйтеся і ви.

 

Коментарі
18 Жовтня 2017, 19:46
Дуже гарно звичайно про те трохи страдає режисура тільки на 4.30хв. трохи масштабне. Є одна робота яку ще ніхто не розпочинав. Пропоную панові Куницькому зв"язатися з сільським головою с. Хотешово він масштабує комунальним підприємством "Північна Турія". Отже робота така. Приблизно від початку нашого району по Турії "проїхатися" повністю або частково до початку Любешівського району або до того місця де Турія впадає в Прип"ять якщо не помиляюся. І це треба Вже оскільки "Осінь" має багато барв які не гріх "замалювати". І так принаймі бажано чотири пори року оскільки підприємство птребує саме такої роботи яку зможе зробити пан Куницький.
19 Жовтня 2017, 23:39
Моя давня мрія. Жаль, не получиться. Треба на початку літа за це братись. Зараз у багатьох місцях сухо, річка під землею. Вузенькими рівчаками пробиратись важко.
20 Жовтня 2017, 01:16
Тут найголовніше якщо мова іде про Турію краєвиди. Не слід ЇЇ знімати постійно. З переривами у кращих місцях по півтори хвилини на проекцію чи як там воно називається. Приблизно біля 10 хвилин загального фільму. Знімати треба цілий рік по сезону. Наприклад дійсно почати Зимою коли нічого не відбувається, а потім слідуючий фільм весна, потім літо, потім осінь і коротка зима знову. Було б чудово для Нашого краю.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024