«Аварія, пожежа і потерпілі», – що коїлося в Камені-Каширському

19 Жовтня 2017, 15:35
6875

Сьогодні, 19 жовтня, рятувальники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського взяли участь у навчанні сил і засобів цивільного захисту з ліквідації наслідків аварії на об'єктах паливно-енергетичного комплексу.

Відповідно до змодельованої ситуації на вулиці Шевченка у місті Камені-Каширському трапилася аварія твердопаливного котла на котельні, що забезпечує обігрів будівель соціальної сфери – центральної районної лікарні, школи-гімназії №2 та Будинку школяра. Внаслідок аварії виникла пожежа, будівля котельні зазнала руйнувань, у результаті чого травмувалися працівники котельні, – повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

Рятувальники відпрацювали комплекс дій з ліквідації наслідків імітованої аварії, зокрема порятунку та надання допомоги умовним потерпілим, розгортання тимчасового пункту обігріву для постраждалих осіб.

Важливу увагу під час навчань приділили уточненню та координації заходів взаємодії з органами місцевої влади, силовими структурами, працівниками медичної, газової служб та комунального господарства для максимально оперативної ліквідації наслідків надзвичайних подій та стабілізації ситуації в умовах осінньо-зимового періоду.







 

Коментарі
19 Жовтня 2017, 21:27
то є фест. говорущак таки чомусь учить у своєму училищі.
19 Жовтня 2017, 22:35
Нехай краще навчаться тиск води робити у гідрантах а то як ніби руки з дупи ростуть не можуть подати води у шланг,чого свідками був весь народ міста коли церкву поливали.
19 Жовтня 2017, 23:01
"Дії працівників підприємства та районних спеціалізованих служб цивільного захисту у разі вибуху твердопаливного котла, який забезпечує обігрів Камінь-Каширської центральної районної лікарні, навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія № 2» та Будинку школяра»": тут можна прокоментувати двояким способом. Перший це навчання відбувається саме біля тих організацій для яких сьогодні як говорять проводиться антиукраїнський Закон про Медичну реформу. Після цієї реформи вже не треба буде опалювати площі Медичних приміщень - Центральної районної лікарні оскільки держава не буде давати гроші на обігрів. Забезпечено у Законі. Подякували. Друге - рівно десь приблизно два роки тому чи менше подібні навчання вже проводили і саме у цій Котельні. Пригадаймо панове коли спільнота трохи потролила пана Дмитрука, бувшого голову РДА якого десь за місяць чи два й звільнили з посади тому прийняття рішення про навчання у цьому "закладі" це по суті навіть не то, що непрофесійний підхід до вимог часу та Закону але й просто перш за все дивує своєю банальністю. І по- третє. Ця котельня яка опалюється сьогодні дровами не носить у собі небезпеки це сто процентів. Оскільки якщо палити дровами то небезпеки не має і не буде одразу ж того як вимкнута електроенергія, оскільки немає піддуву в котел повітря, й немає вогню тому піаритися на буцім-то небезпечній ділянці це просто туфта на посному маслі. НЕ може бути небезпеки якщо вогонь прямо пропорційно не підтримується повітрям та піддувом, котел одразу гасне. Дрова не можуть бути аж такими небезпечними у замкненому просторі по відношенню наприклад до ГАЗУ який може бути мати не контрольований вихід у простір поза котлом.
20 Жовтня 2017, 02:15
Не був би то камінь. якби не вставив свої п’ять копійок де треба і де не треба
20 Жовтня 2017, 18:19
Павло, тиск у гідрантах "робить" водозабір, а не пожежники.
20 Жовтня 2017, 22:03
На третьому фото чудовий краєвид коли двоє стоять і Їм усе до лампочки.
20 Жовтня 2017, 22:30
"Двоє" це працівники РЕСу, які виконали свою роботу потренуванню
21 Жовтня 2017, 20:13
Тобто зі слів "КАМЕНЯ" працівникам пожежної охорони не потрібно вдосконалювати свої навички, майстерність під час ліквідації надзвичайних ситуацій.... ТАК??????? та не потрібно знати будівлі, які забезпечують обігрів учням, хворим та медикам????? А якщо дійсно щось трапиться то знову будуть говорити що пожежники без води та пяні приїхали.... Пане "КАМІНЬ" зайдіть будь-ласка в пожежно-рятувальну частину нашого міста та переконайтесь самі чим займаються вогнеборці, і чи є вода в пожежних автомобілях..... А навчання на паливно-енергетичних об/єктах необхідні і не тільки там.... Ви згадайте сільки в цьому році працівники служби порятунку виїзджали на навчання та тренування загальноосвітні заклади.... А зі слів Пана "КАМІНЬ" зрозуміло тільки те, що в нашому місті все що не робиться, те робиться тільки для "ПОКАЗУХИ".... ЗРОБІТЬ ВИСНОВКИ...!!!!!!
23 Жовтня 2017, 17:55
Цікаво скільки в Камені випускників училища полкана Говорущака або були в нього на підвищенні кваліфікації?
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром