Затриманих у Камінь-Каширському районі фальшивомонетників взяли під варту

20 Жовтня 2017, 15:25
1250

Чотирьом волинянам, яких обґрунтовано підозрюють у виготовленні, зберіганні та збуті підробленої національної валюти України на території Волинської, Рівненської та Львівської областей обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, що у вівторок, 17 жовтня, у Камінь-Каширському районі поліцейські затримали чотирьох волинян, раніше судимих 43-річного і 40-річного жителів Луцька, 34-річного жителя Луцького району та 31-річну жительку обласного центру, які розраховувалися у вранішній час на автозаправних станціях і нічних магазинах на території Волинської, Рівненської та Львівської областей фальшивими грішми.

Для підробки 500-гривневих купюр зловмисники використовували сувенірні банкноти до яких, шляхом підтирання вносили дописи про серію та номер банкноти. Пересувалися вони автомобілем «Audi А6» на якому змінювали номери державної реєстрації.

Слідчі оголосили їм про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 199 Кримінального кодексу України. Йдеться про виготовлення, зберігання та збут підробленої національної валюти. На майно правопорушників накладено арешт та обрано міру запобіжного заходу у вигляді 60 діб тримання під вартою.

Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024