На Камінь-Каширщині діятимуть мобільні точки безоплатної правової допомоги

22 Жовтня 2017, 12:52
2026

З метою підвищення рівня правової обізнаності землевласників та землекористувачів щодо способів захисту їх майнових прав у районі розпочнуть роботу мобільні точки доступу до системи безоплатної правової допомоги. 

Як повідомляє Камінь-Каширське бюро правової допомоги Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, працюватимуть вони в приміщеннях органів місцевого самоврядування.

Представники Головного територіального управління юстиції у Волинській області, Ковельського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області та Камінь-Каширського бюро правової допомоги нададуть консультації передусім з питань щодо захисту речових прав на землі сільськогосподарського призначення та роз’яснення антирейдерського законодавства.

Отже мобільні точки працюватимуть за наступним графіком :

07.11.2017 - Нуйнівська сільська рада СГВК "Нуйнівський",

Камінь-Каширська міська рада (село Олексіївка, СГВК "Олексіївський")

10.11.2017 – Пнівненська сільська рада, ПП "Пнівненське",

Тоболівська сільська рада, СГВК "Дружба"

Звертатися до мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги можна за отриманням необхідної допомоги з метою підвищення рівня правової обізнаності землевласників та землекористувачів щодо способів захисту майнових прав.

Детальна інформація за телефоном: 0971779557.

Коментарі
22 Жовтня 2017, 23:48
"Камінь-Каширська міська рада (село Олексіївка, СГВК "Олексіївський")": як тут розуміти мобільна точка в міській раді або в селі Олексіївка в СГВК "Олексіївський" - напевно на фермі ))))), ще залишилися кілька корів на склянку молока до сніданку пану Гречко.
23 Жовтня 2017, 01:06
В вище згаданому центрі працюють молоді, комунікабельні та юридично грамотні фахівці, які на відміну від Вас пане Камінь за свій поки що не дуже довгий трудовий шлях принесли набагато більше користі ніж Ви у свій час. І тут зовсім недоречні ваші спроби як завжди зробити із будь чого смішки. Запитайте у будь-кого із пенсіонерів району, яким приходилось звертатись до суду про роботу цих молодих фахівців.
23 Жовтня 2017, 15:49
&quot;які на відміну від Вас пане Камінь за свій поки що не дуже довгий трудовий шлях принесли набагато більше користі ніж Ви у свій час&quot;: ні шановний у свій час я навіть дуже багато приніс користі але моя користь не виходила на зовні й ЇЇ майже ніхто не знав оскільки моя праця носила в деякій мірі закритий характер через функцію, принаймі моєї останньої роботи. Потім навіть якщо запитати Цих молодих, які працюють на &quot;точках безоплатної правової допомоги&quot; то вони ні в якому разі не скажуть що робота інспектора праці в минулому це робота в пусте поле через те, що Вона має проводитися постійно. Вони прекрасно розуміють, що попри того, що в районі біля п&quot;яти адвокатів для Них також роботи навалом й інколи і вгору ніколи глянути, я Їх прекрасно розумію тому Вони ніколи не скажуть що в цьому районі не треба був інспектор праці і між іншим не скажуть що не треба й поготів оскільки Вони професіонали, принаймі я з Ними зустрічався і мав розмову навіть просто задля цікавості. Потім все-таки чому маємо успіх сьогоднішньої державної преференції так званої безплатної правової допомоги - саме у тому що Їх підтримують на самому високо рівні. Але чому Моя робота так як Ви заявляєте була не корисна, а саме в тому що Мене у свій час майже ніхто не підтримував не тільки у районі але й в області поготів. Ви взагалі навіть не уявляєте який тиск на інспекторів праці було у той час й не тільки на мене але й на всю систему через те що не тільки Мене звільнили не порядним образом але й інших. Потім дивіться самі на &quot;безплатну правову допомогу&quot;, сьогоднішнє оголошення про точку безплатної правової допомоги. Порадити про таку точку як СВГК &quot;Олексіївський&quot; міг тільки якийсь заздрісник або непорядна людина оскільки що очевидно пан Гречко не знає нашу місцевість й тому він не збирався б організовувати таку точку на фермі, розбитій конторі СВГК або зерносховищі яка гуляє всіма вітрами. Хіба що біля зерносховища на автосервісі в якому працює місцевий хлоп який теж очевидно не зареєстрований як працівник, оце так...<br/>Але попри негаразди інколи то перший мій допис скоріше всього є шаржем на пана Гречка, бажаю Йому та молодій пані вдалої роботи.
23 Жовтня 2017, 20:33
&quot;принесли набагато більше користі ніж Ви у свій час.&quot;: тут слід запитати не хто яку користь приніс, а чому за стільки років а тим більше і в тому числі з питань трудового законодавства тут в районі одне недбальство і хто врешті-решт це недбальство прикриває і чому у Нас таке становище з виконанням законів української держави коли молоді люди які ледве прийшли на посади й принесли користі набагато більше як працівник котрий працював на схожій майже п&quot;ять років. Відповідь шукайте самі.
24 Жовтня 2017, 21:33
Шановний(а) користувач під ніком «Камінь» <br/>По-перше, в оголошенні жодним чином не згадується моє Прізвище, тому мені не зрозуміло, чому на мене вилили стільки бруду. Я до вашого звільнення відношення не маю.<br/>По-друге, рекомендую Вам уважніше читати оголошення, адже там вказано, що точки доступу будуть організовані в органах місцевого самоврядування, а не на на фермі, де ви встигли порахувати кількість корів. Так, я не місцевий, тому можете мені провести екскурсію до місцевої ради в селі Олексіївка.)
25 Жовтня 2017, 15:51
&quot;тому можете мені провести екскурсію до місцевої ради в селі Олексіївка.)&quot;: шановний пане, скоріше всього що я до Вас ставлюся з повагою і мій перший допис скоріше був дружнім жаршом ніж проти Вас так як Ви тут розписалися але все-таки слід тримати удари оскільки у Вас ще довге життя й не тільки на цій посаді, можливо навіть будете суддею Камінь-Каширського районного суду. Потім шановний Вам слід все-таки вивчати не тільки місцеві бари але й адміністративну карту Камінь-Каширського району оскільки село Олексіївка сполучається буквально з містом Камінь-Каширським й відноситься до відання Камінь-Каширської міської ради. Це у тому випадку якщо останнє речення Ви написали цілком серйозно але якщо Ви з дружнім жаршом до мене то я Вам відповів.
26 Жовтня 2017, 20:23
На жаль чи на щастя, місцеві бари я не відвідую, а про належність с. Олексіївка до міської ради я в курсі, тому перший мій комент був сарказмом. Дякую вам, що бачите в мені суддю районного суду, проте це станеться не скоро.
28 Жовтня 2017, 22:47
Отже до шляху до суддійского крісла слід добре перелопатити виконавчу дисципліну місцевої влади та інших публічних контор такого штибу й головне у цьому напрямку не брати участь в замовних справах для того щоб не спалитися оскільки посада в &quot;Камінь-Каширське бюро правової допомоги Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги&quot; є непоганою допомогою для особистого розвитку. Потім у мене особисто до Вашої контори двояке ставлення оскільки ця цифра(12400) звичайно трохи вражає якщо Ви у курсі справ то це ті справи які знаходяться в Міжнародному судді з прав людини тому Ваша робота у першу чергу полягає у тому, щоб на далі не допускати такої ганьби української держави перед Європою, а тим більше що гроші які зніматимуться з виконання вироків по цих справах безпосередньо зніматимуться не з держави Україна, а з Міністерства юстиції на щастя чи на жаль.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром