Камінь-каширських дорожників і автомобілістів привітали з професійним святом

26 Жовтня 2017, 16:26
2522
У неділю, 29 жовтня, автомобілісти та дорожники відзначатимуть своє професійне свято.
З такої нагоди сьогодні представників цієї відповідальної сфери діяльності урочисто привітали голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук і керуючий справами районної ради Валерій Хитрик, – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Звертаючись до присутніх, Валерій Дунайчук зауважив, що розвиток дорожньої галузі є пріоритетним як для району, так і для держави в цілому. Мовляв, на цьому, зокрема, акцентував Глава держави Петро Порошенко під час шостого засідання Ради регіонального розвитку.

– Ви виконуєте надзвичайно важливу роботу, від якої залежить розвиток інфраструктури нашого краю, функціонування усіх галузей господарства та економічний добробут. Дорога – символ руху. Рух – символ життя. Дороги ведуть нас у майбутнє, поєднують з рідними людьми, сполучають наш поліський край з іншими регіонами України, – підкреслив Валерій Савович. – Щиро бажаю усім працівникам галузі міцного здоров’я, щастя, добробуту, невичерпної енергії. Нехай вам повсякчас посміхається фортуна!

Окрім того, щирі слова привітань адресували колегам начальник Старовижівського райавтодору Микола Янчук і начальник Камінь-Каширської дорожньої дільниці філії «Старовижівський автодор» Василь Остапук.

За багаторічну сумлінну працю, професійну майстерність та з нагоди професійного свята почесні грамоти голови райдержадміністрації отримали:

Митчик Михайло Миколайович – водій Камінь-Каширської дорожньої дільниці філії «Старовижівський автодор»;

Карпік Олександр Іванович – машиніст автогрейдера Камінь-Каширської дорожньої дільниці філії «Старовижівський автодор».

 




 

Коментарі
26 Жовтня 2017, 23:43
Як похорони,"Боржом" в якості горілки а квіти закусь.
26 Жовтня 2017, 23:53
Кому що, а курці- просо! Доп'єшся, друже...
27 Жовтня 2017, 00:10
"розвиток дорожньої галузі є пріоритетним як для району, так і для держави в цілому.": як можна говорити про якийсь розвиток дорожньої галузі в районі якщо підприємство яке доволі раніше нормально працювало враз стало вже філією в Старій Вижві. Усі платежі сплачуються в чужий для нас район. Планова служба також в Старій Вижві в районі яке навіть не межує з К-Каширським та який майже в два рази більший за Вижву за протяжністю дорожнього покриття та яке у принципі немало навіть свого власного так званого асфальтного заводу то біш дільниці. Сьогодні якщо говорити про розвиток дорожньої галузі в районі означає тільки єдине - говорити передусім про його занепад по усім показникам. Доказ того що К-Каширська дільиця занепадає це верхній одяг на працівникам і в тому числі на перших особах району в приміщенні бувшого підприємства. Єдиний вихід із цього становища це передача основних фондів та колективу як окремого відділення в місцеве комунальне підприємство К-КАширське ВУЖКГ.
27 Жовтня 2017, 00:20
якось так сумно....
27 Жовтня 2017, 14:18
Зайдіть в вужкг там страх
27 Жовтня 2017, 14:32
"Зайдіть в вужкг там страх": всі ці обставини МИ знаємо тому таке становище може змінитися тільки після децентралізації коли певні люди будуть керувати не абстрактно але контруктивно міським господарством міста.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024