Члени сімей загиблих бійців АТО з Камінь-Каширщини побували у Луцьку на вечорі пам’яті

30 Жовтня 2017, 13:47
2495

Про це написав на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук.

Він разом із родичами загиблих в АТО земляків побували в обласному центрі на тематичному заході.

«Спасибі організаторам проведення цього заходу, зокрема громадській організації «Члени родин загиблих в АТО «НАДІЯ», – подякував у дописі Валерій Савович.

Зазначимо, вчора, 29 жовтня, у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка, відбувся вечір пам'яті «Пам’ятай, Україно, Героїв своїх», присвячений загиблим в зоні АТО волинянам.

Безпосередньо перед самим заходом у Свято-Троїцькому кафедральному соборі священнослужителі на чолі з митрополитом Луцьким та Волинським Михаїлом відслужили панахиду за загиблими в АТО волинянами.

На вечорі пам'яті голова ГО «Родини загиблих учасників АТО «Надія» Любов Карабан розповіла, що в зоні АТО загинули 197 волинян, серед яких наймолодшому було лише 18 років.

 

 

Коментарі
31 Жовтня 2017, 05:59
Радий за голову РДА разом з областю, що вшанували память загиблих воїнів в АТО. Але вони мають не лише &quot;вшановувати&quot;, а пам'ятати і підтримувати сім'ї загиблих воїнів в АТО. Я скільки не читаю про Камінь-Каширський, нажаль не зустрічав жодної програми для підтримки цих сімей. На одних популістичних лозунгах Камінь-Каширський район завжди був в крайніх по призову на строкову службу, по мобілізації, але завжди займає перші місця по відправці &quot;заробітчан&quot;до московії на панство. Стидно має бути керівникам РДА і &quot;заробітчанам&quot;. <br/>СЛАВА УКРАЇНІ.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром