Камінь-каширські школярі звернулися до канадського бізнесмена Ілона Маска

04 Листопада 2017, 15:03
4170

У мережі Ютуб з’явилося відео камінь-каширських школярів зі зверненням до канадського бізнесмена і винахідника Ілона Маска.

Виклали його учні НВК №1 м. Каменя-Каширського, які беруть участь в освітньому проекті «Відкривай Україну».

Протягом року вони втілювали різні креативні, важливі та корисні проекти. І ось у результаті напруженої боротьби їм вдалося вийти в лідери.

 

             Читайте також: Як учні першої школи Каменя-Каширського беруть участь в проекті «Відкривай Україну»

                                         «Відкривай Україну»: «окрилені мрією» створили домашній затишок біля будинку престарілих

 

Команда камінь-каширських школярів «Окрилені мрією» увійшла до числа найсильніших.

Відтак вони мають можливість разом із іншими щасливчиками (24 команди) вирушити до Києва, аби зустрітися в завершальному поєдинку за звання суперпереможця.

Так, з 8 по 12 листопада у столиці України проходитиме фінал проекту «Відкривай Україну».

Тож, щоб потрапити на нього, наша команда «Окрилених мрією» і відзняла відео – звернення до Ілона Маска.

Підтримаймо і ми школярів своїми лайками.

 

 

Коментарі
04 Листопада 2017, 20:18
Сумно! Чому у нас талановитих дітей навчають до когось звертатися? Перед ними увесь світ!!!
04 Листопада 2017, 20:49
Як пишеться у правописі; Камені-Каширському чи Камінь-Каширському?
04 Листопада 2017, 21:54
Панове не судіть суворо - це ж діти. По-дитячому вони звернулися файно.
05 Листопада 2017, 01:04
Не дивився звернення. А ле це ж жах. Куди звертатися, кого заангажовувати, навіщо? Ми народ, який віками виборював свою незалежність, а тепер коли це маємо просимо когось, чогось. Міністерство освіти паплюжить усіх починаючи від вихователів дитячих садків та закінчуючи професорсько-викладацьким складом ВНЗ.
05 Листопада 2017, 02:29
Якщо їм це цікаво робити - дуже добре. Нащо тут шукати негатив? Звернення - не повзання!
05 Листопада 2017, 10:23
Нещодавно в росії витягнули капсулу до нащадків яка була закладена 50 років тому. У ній щось згадується про комунізм про те, що мовляв вони його будують, а Ви майбутнє покоління будете жити у ньому, Потім ще про космос, космічні подорожі і таке подібне. Так от це звернення майже те саме як та капсула яка була закладена 50 років тому. Все залежить не від Ілона Маска але залежить від Них самих у якому місті вони житимуть через вже двадцять-тридцять років якраз через той час коли ці молоді люди вже зможуть говорити про якісь влансі здобутки. На жаль багато хто з них не тільки не поступить у ВНЗ або якщо поступить то змушений буде просто виживати у цьому складному для Них світі. Така реальність, що не подорожі в космос але натуральне збиральництво декого чекає, якщо тільки звичайно тато чи мама закладуть ягідник на їхньому полі або й взагалі тільки гриби і тільки гриби. Тому порада молодим людям якщо бажаєте щось змінити у власному житті то передусім учіться, учіться і ще раз учіться і втікайте від цього проклятого Камінь-Каширька, а Ми скільки ще нам призначено будемо ще щось робити у цьому місті і чекатимо Вас виглядаючи через усі свої очі.
05 Листопада 2017, 11:09
Камінь, а як пов"язати так званий госпітальний округ та проклятий К.-К.? Батьків же не обирають.
05 Листопада 2017, 11:38
а чому звертаєтесь саме до Ілона Маска? Грошей просите? Дітки ,ви їх НЕ ПОБАЧИТЕ! Єдине , на що ви побачите ці гроші (звісно ,якщо їх хтось вам виділить) - це на квіточки ,деревця і фарбу біля якогось чергового будинку престарілих ..Решту загребуть собі міносвіти , обласне та районне управління освіти в особі їх начальників <br/>&quot;Дєнєг нєт, но ви дєржитєсь!..&quot;
05 Листопада 2017, 13:29
&quot;як пов&quot;язати так званий госпітальний округ та проклятий К.-К.?&quot;: тому й проклятий, що без госпітального округу. Як Вам таке становище коли за будь-якої хвороби яка не визначається в К-Каширську крім сердечно сосудистих та ще однієї-дві будете їздити до Ковеля? Як говориться якщо не гора йде до Магомета то Магомет йде до гори, а отже Магота в образі українського народу послали до гори. Тільки таким чином можна перефразирувати Ваше та пов&quot;язати чому К-Каширський є проклятим.
05 Листопада 2017, 15:44
&quot;а отже Магота в образі українського народу послали до гори.&quot;: вибачаюсь але я Мав на увазі гору в образі українського народу яку послали до Магомета. Буває коли спішиш.
06 Листопада 2017, 11:37
Колись у школі дитина першого секретаря райкому партії виступила в класі з ідеєю написати лист, чи то до Рейгана, чи то до якоїсь жіночки американки, борця за мир, ми в цьому випадку маємо аналогічний порив поки що не відомого автора. Діти не винуваті, їх змалку вчать шукати пророків у чужих Вітчизнах. Втокмачують в голови ідеї неповноцінності. Математички, які не знають предмет, а беруться за виховання, хімічки з лексиконом підзаборного алкаша. На виході ми маємо скалічені Душі, які моляться перед компілятором чужих ідей, але з мішком грошей. Творчість і політ думок, подавлені системою освіти, замінюється на поклоніння маммону та &quot;раболепіє&quot; перед чужими інноваторами. Звідси масове бажання потрапити хоча б до Польщі на навчання, а там лях не зацікавлений робити з холопа пана, і дає диплом та пусту макітру. Спроби отримати освіту в неньці впираються в матеріальні статки батьків і факт, що &quot;все места блатные расхватали&quot; отримавши направленная та інші бонуси, щоб допомогти при проходженні при нестачі балів. А по реформі освіти узагалі пропаде можливість отримати хоч якісь знання.
06 Листопада 2017, 17:04
&quot;Математички, які не знають предмет, а беруться за виховання, хімічки з лексиконом підзаборного алкаша.&quot; - а хто конкретно ті математички і хімічки ? Бо моя дитина вже пішла в школу... Хотілось би знати , чи попаде до цих вчительок?
07 Листопада 2017, 00:09
Колега &quot;Нар&quot; більше похожий на &quot;нарваного&quot;. &quot;Математички, які не знають предмет...&quot;-тут сформульована проблема з гіперболізацією, але реальна проблема. Що робить колега &quot;Нар&quot;, а нічого, бо показує цілковите нерозуміння шляхів вирішення цієї проблеми, навішуючи ярлики підпарканника на чиюсь дружину, маму, бабцю. Проте гнів та ярлики - це шлях в нікуди.
07 Листопада 2017, 14:18
Якщо вийти просто з коридора цієї школи то вже побачимо п&quot;ятиверхівку але перед нею та позад неї рови з порослим очеретом, тротуару немає і близько в наступних п&quot;ять років небуде. Ще городи на яких копають бульбу копанками українським винаходом розгрібання землі та вишукування корисних та їстівних точно не можу сказати, продуктів. На школі прибита інформація про академіка який творив в радянський час та захисника вітчини який захищав Нас від усього радянського. Коли падає дощ, прямо перед порогом цієї школи стоїть вода та калище. Котельня цієї школи працює на дровах яка разом з тим дає ледь теплу воду поверх землі по трубах які ледь обгорнуті яким небуть матеріалом від морозу ще й до садочка в якому виховуються братики та сестрички цих дітлахів, наступних поколінь Цих дітей але МИ звертаємося до Ілона Маска про те, що Камінь_Каширський це центр вселенної і я захоплююся цими молодими людьми але у свою чергу розумію що Їх чекає в майбутньому. Про те й інше Цим молодим людям немає за що поїхати до Києва й сказати про свою позицію. Це вже не смішно.
07 Листопада 2017, 23:09
там ще клозет на вулиці занедбаний
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024