«Вистачало і «жорстких» моментів, і жовтих карток»: у Камені-Каширському відбувся фестиваль з міні-футболу

16 Листопада 2017, 19:03
2514

У Камені-Каширському відбувся фінал відкритого фестивалю з міні-футболу серед чоловічих команд організацій, підприємств, спортивних колективів міста та району.

Ось уже всьоме поспіль проводить його міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”. Започаткований він з метою відродити традицію здорового спортивного спілкування між колективами організацій, підприємств.

Отже цього разу участь у змаганнях взяло 10 команд. 

Незважаючи на те, що погода не зовсім була поблажливою до гравців, сирість та холод не завадили їм продемонструвати видовищні ігри.

– Ці змагання направду були захоплюючі. Зібралися майже рівні за силою команди. Тому вистачало і “жорстких” моментів, і жовтих карток, – зазначив керівник міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Сергій Панасюк під час урочистого нагородження. –  До останньої гри ніхто не знав, як учасники розташуються у турнірній таблиці. Одразу 4 команди претендували на 2-ге місце!

І все ж лідером став ФК «Камінь-Каширський», набравши найбільшу кількість очок. Друге місце посіла молода команда «Волинь». На третьому і четвертому опинилися відповідно «Залісся» і «Олімп-Освіта». Зауважимо, що остання минулого року була переможцем змагань.

Відтак, чотири команди-лідери отримали від організаторів грамоти і кубки за відповідне місце, а їх учасники – індивідуальні дипломи та медалі. Були відзначені також і інші футболісти.

 










 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024