Камінь-Каширський: привітали працівників сільського господарства

18 Листопада 2017, 10:07
2660 Джерело: kamadm.gov.ua

Завтра, 19 листопада, – День працівників сільського господарства України. З цієї нагоди вчора керівники району привітали представників сільськогосподарської галузі нашого краю.

Про це повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

На урочистій зустрічі з ними голова районної ради Віктор Сус зазначив, що на теренах Камінь-Каширського району немає жодної людини, яка б не була причетною до сільського господарства:

– Я особисто знайомий з кожним пристунім тут представником цієї непростої та вкрай важливої сфери діяльності. Це близькі мені люди, яких я розумію і поважаю, адже і сам у свій час працював у сільському господарстві. Так, сьогодні ми переживаємо непрості часи, є багато труднощів, але я переконаний, що ця галузь й надалі буде основним рушієм соціально-економічного розвитку краю.

Від імені керівництва виконавчої гілки влади району присутніх привітав перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік:

– Я вірю, що у майбутньому сільське господарство здатне вивести Україну з кризи. Так, сьогодні в нашому поліському куточку ця галузь перебуває у непростому становищі, наші аграрії не в змозі повноцінно працювати на вітчизняному та закордонному ринках. Однак я вірю, що в подальшому ситуація покращиться. А оскільки Камінь-Каширський район є сільськогосподарським регіоном, то й перспективи його розвитку нам слід шукати саме за цим напрямком.

Після цього керівників сільськогосподарських підприємств району відзначили грамотами і подяками районної державної адміністрації та районної ради.

Із рук Олександра Михаліка та Віктора Суса їх отримали голова СВК «Полиці» Марія Тороканець, голова СВК «Нуйнівський» Микола Сільчук, голова СВК «Дружба» Василь Приходько, директор ПП «Пнівненське» Іван Фарина та голова СВК «Олексіївський» Юрій Грищук.

 

kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

 

 

Коментарі
18 Листопада 2017, 14:52
"Віктор Сус зазначив, що на теренах Камінь-Каширського району немає жодної людини, яка б не була причетною до сільського господарства:": це сто процентів так, оскільки виживати у цьому непростому світі нашим Поліським людям тільки й залишається як копатися і надалі в землі подекуди залишаючи для себе то бульбину, морквину, бурячину для прогодування себе та своїх рідних. Говорити про те, що:"Камінь-Каширський район є сільськогосподарським регіоном, то й перспективи його розвитку нам слід шукати саме за цим напрямком." то запитаємо зустрічне, а хто Вам не давав до цього часу Їх шукати. Що Ви вишукали до цього часу і що голова районної ради який має сільськогосподврську освіту на своїй посаді знайшов, щоб сільськогосподарська галузь району заявила про свою роль, принаймі в області. Абсолютно нічого хіба що ті обжалувані райпрокуратурою рішення в межах району про виділення землі. Тому існує така думка, що з такими горе керівниками вже краще не буде більшості громадян які займаються сільськогосподарським виробництвом слід Їх тільки пережити. В кінці 18 року у Нас буде реформа, децентралізація і ось тільки у такому разі можна буде заявити іншим особам про інший погляд на ситуацію. Ці вже нічого не вдіють оскільки нічого не можуть.
18 Листопада 2017, 21:49
Камінь<br/>20:23 21.08.2017<br/>&quot;намолотили 23 тисячі тонн зерна і планують зібрати близько 100 тисяч тонн картоплі.&quot;: звідки такі дані про тисячі намолотів Дядьків почали вже обраховувати. Як би ці &quot;намолоти&quot; пішли в держстатистику через ввід даних по так званих КСП, колгоспів чи як вони там зараз то ще можна було порадіти &quot;врожаю&quot;, а так дядьки намолотили і Ми радіємо. Як би ще цей намолот якось пройшовся по худобі потім але тут неувязочка ніхто худобу не обліковує через те, що Ми просим гроші на лабораторію, грошей немає. Чому радіємо тому що все в чорній дірі. За державу обідно. Селянин завтра чи післязавтра прийде до Пенсійного фонду випрошуючи кусок хліба, а йому:&quot; здав у державу сорок тон маєш пенсію, не здав не маєш&quot;. Ось чому Ми сьогодні оліковуємо дядьків скільки вони намолотили. Ось весь гатунок правління пана Суса в районі, намолот є але немає у держави оскільки ніхто не бажає ділитися так як і Він.
18 Листопада 2017, 22:13
а чому це все &quot;кру&quot; в за круглим столом
19 Листопада 2017, 00:06
Найкраще на фото вийшов Грищук
20 Листопада 2017, 02:21
Залишились самі невмирущі! З чим і вітаємо.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром