Голова ОДА проведе прийом громадян у Камені-Каширському

20 Листопада 2017, 12:00
2321

Сьогодні, 20 листопада, Камінь-Каширщину відвідає голова Волинської обласної адміністрації Володимир Гунчик.

У кабінеті голови райдержадміністрації (каб. 321) він проведе прийом громадян з особистих питань, – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Спілкуватиметься із жителями району Володимир Петрович з 14:00 до 17:00

Попередній запис за номером телефону: 2-33-32.

 

Коментарі
20 Листопада 2017, 18:08
Чому Він кинув Камінь-Каширців які упереважній кількості перебувають постраждалими від Чорнобильської катастрофи у вир медичної реформи без забезпечення госпітальним округом. Принаймі за два-три роки кількість населення у районі зменшеться на чверть і в тому числі через трудову еміграцію, оскільки немає гарантії ні до роботи ні до якісної медицини. Але він тішиться для себе тим, що період деяких радіаційних елементів проходить. Отже таким чином Він приїхав до Камінь-Каширська повідомити НАм що напиклад йод, чи ще який там радіаційний елемент вже розпався, радійте мовляв. ))))))
21 Листопада 2017, 01:13
Розумний народ це сміття давно викинув би.Як можна не соромитись дивитись людям у вічі, довівши цей район з такими ж патріотами, як і він, до крайності і ще сміти сюди їхати.
21 Листопада 2017, 17:07
Я не хочу захищати Гунчика в іпостасі очільника обласної виконавчої влади та представника Президента на Волині, але хотів би і своїх 5 копійок вставити у розмову, враховуючи "сакраментальне" - "...Як можна не соромитись дивитись людям у вічі, довівши цей район з такими ж патріотами, як і він, до крайності...". Виходить, що до Гунчика район був у авангарді економічного та соціального розвитку на рівні області чи й ширше, але недолугість губернатора "довела його до краю". Недолугість, мабуть, таки до певної міри є у тому, що ставленики Гунчика у районі не мають тієї моці, аби бути лідерами серед населення. Програвши, чи навіть підігравши, УКРОПу на довиборах у ВР на окрузі № 23, не впоравшись з цією політичною силою і у межах області, центральна влада і, вочевидь, губернатор обрали тактику дрібного шкідництва, помсти: не дамо госпітального округу, не будемо сприяти у інших сферах, окрім тих, що не сила заборонити чи закрити. Мовляв, бачили очі, що вибирали - їжте, аж подавіться... Звісно, що ця тактика не є грою на довгу дистанцію для серйозних політичних гравців. Медицину потрібно було відстояти і з принципів політичної далекоглядності, і з принципів - нашкодити своїм землякам багато розуму не треба. Інша справа, що медійно це можна було б подати як заслугу чи аванс для виборців від БПП та вольове рішення виконавчої влади. А так вийшло - відріжу собі вухо на зло тещі. Але втрата майже всіх позицій району, у т.ч. і політичних, що я не раз підкреслював, в основному лежить на політичній яловості медиків та угодовництві, якщо не більше, освітян району, що наклалась на очевидну слабкість виконавчої районної влади. Іншими словами, міцна, згуртована та послідовна позиція місцевої громади району чи й села завжди буде переможцем у вирішенні злободенних питань, навіть і за слабкої влади обласного рівня. Прикладів цьому, у т.ч. і у районі, безліч... І на останок. Найлегше у своїх проблемах звинуватити ближнього чи, навіть, дальнього. А ще краще обох, тоді власна безпорадність виглядає більш-менш "прикритою", або виправданою хоча б для себе...
21 Листопада 2017, 19:53
"не впоравшись з цією політичною силою і у межах області,": ось і Цей заявляє що з політичною силою можна якось впоратися. Це цікаво яким чином впоратися? Це напевно таким чином як засадити усіх до буцегарні але якщо не усіх то хоч би Їхніх представників або принаймі їхніх жінок чи чоловіків. Тому все робиться для того щоб дійсно як тут говорить цей пан:"поратися" на чужому електоральному полі. Але слід було спочатку поратися у власному обійсті і в першу чергу виконати Закон про люстрацію аж потім братися за інші сфери життя. А так невпоравшися на власному пішли галопом по чужих ось тут і розбите корито коли до тебе ніхто не приходить навіть радитися крім як зазвичай дай путівку, землю, трохи грошей протриматися до літа. Ось і найголовніша причина того що можна у когось "поратися", а не спільно працювати на майбутнє Української держави.
21 Листопада 2017, 20:43
Не для адептів УКРОПу, окремі з яких у районі є фундаменталістами цієї "ідеології", принаймні до того часу, доки остаточно не впевняться, що вони там нікому не потрібні. Так от, щоб зрозуміти, що я мав на оці під словами "не впоравшись з цією політичною силою", варто ще раз передивитися єдину прес-конференцію обласного лідера УКРОПу Ігоря Палиці для ЗМІ. Коли журналісти порахували, що голова облради чи не левову частину свого робочого часу проводить в Швейцарії біля своєї сім'ї, то пан Ігор нічого ліпшого не придумав, як послався на те, що він там шукає інвестиції для області. На час конференції за вісім місяців 2017 року на території нашої держави він був лише два місяці. А решту часу – тобто, рівно півроку – за кордоном. А що робиться цією політсилою із захопленням влади у Луцьку? Обласним центром гуляють батальйони власної охорони від цієї партії, вчиняються й інші дії, котрі у той чи інший спосіб мали б отримати хоча б політичну оцінку з боку губернатора, котрий відповідає за дотримання Конституції та законів України в межах області. Іти ж в політичний клінч, коли область має нардепів від цієї сили, звісно, також вже не з руки, от і маємо результат, який до того ж накладається на індеферентність місцевої "інтелігенції" та небувалу активність їх колег по духовності в рясах північного покрою...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024