Як на Камінь-Каширщині відзначатимуть День Гідності та Свободи

20 Листопада 2017, 13:25
2080

Завтра, 21 листопада, в Україні відзначатиметься День Гідності та Свободи

Відтак, під час апаратної наради в голови райдержадміністрації обговорили заходи, які збираються провести у районі, – йдеться на сайті РДА.

Отже, 21 листопада 2017 року до Дня Гідності та Свободи планують:

- відвідування сімей загиблих захисників України (дане питання перебуває на контролі закріплених за сім’ями загиблих бійців АТО представників відділів освіти, культури, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації, центральної районної лікарні, Камінь-Каширського центру первинної медико-санітарної допомоги, районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області, ДП «Камінь-Каширський лісгосп», ДП «СЛАП Камінь-Каширськагроліс»);

- покладання квітів до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні та стенду пам’яті загиблим бійцям АТО (9.45 год.);

- проведення у центральній районній бібліотеці тематичного круглого столу (10.00 год.).

 

 

Коментарі
20 Листопада 2017, 21:03
"відзначатиметься День Гідності та Свободи": найкраще відзначити цей день наприклад у ПЕнсійному фонді коли Нашим дітям відтермінували песійне забезпечення майже на десятьь років уперед, ато й зовсім без Неї, відзначимо в К-Каширській центральній лікарні коли попереду НАс видніється медична реформа яка торкається Нас усіх безпосередньо коли Ми вимушені будемо вже у літньому віці їздити за послугами в Ковель, торкнулося і ще невідомо як недавно був засуджений начальник К-Каширської податкової за корупцію але виявляється що відкрити справу та довести ЇЇ до логічного кінця то слід мати родича в органах і то ще краще якщо в іншій області або навіть в іншій державі це певно буде більш безпечніше,торкається кожного дня коли Ми Їдемо шляхом (дорогою), бита вже не тільки нашими мащинами але й історією. і Т. Д. подібне. Оце наша гідність та свобода. Від себе не втічеш.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39