Школа в Оленине, ремонт доріг, пільги та субсидії: з якими питаннями жителі Камінь-Каширщини зверталися до голови ОДА

21 Листопада 2017, 09:07
1861

У рамках робочого візиту на Камінь-Каширщину голова облдержадміністрації Володимир Гунчик провів учора, 20 листопада, виїзний прийом громадян з особистих питань.

Керівнику найвищої виконавчої гілки влади в області було адресовано близько десяти питань, з якими звернулися жителі району, – повідомляють на сайті РДА.

Відтак, у зверненнях громадян порушено питання різної тематики, однак їх переважна більшість – соціального спрямування. Зокрема, щодо надання субсидії та соціальної допомоги малозабезпеченій сім’ї, про пільгове перевезення дітей війни та ветеранів праці, стосовно сприяння учасникові бойових дій в одержанні санаторно-курортної путівки для лікування.

Також на прийом до голови облдержадміністрації прибули жителі села Оленине на чолі з сільським головою Олександром Сидоруком з приводу будівництва тамтешньої школи.

Разом з тим, частина питань стосувалася земельних відносин, а також – ремонту доріг.

 

Коментарі
21 Листопада 2017, 12:42
Приїхавши до Камінь-Каширська він таким чином доказує що владі на місцях ніхто не довіряє оскільки ті питання які тут були наведені при можливості можна було вирішувати на місцях. Отже це говорить само за себе, що структура влади яку маємо сьогодні не відповідає запитам суспільства, а отже в історичній перспективі має щось тут змінюватися. Запитаємо самих себе чому до нього ніхто не звернувся з питань госпітального округу або з питань утворення ОТГ. Відповідь проста оскільки з Ним ніхто не бажає зв"язуватися. Раніше коли до нього зверталися з цими питаннями то владі принаймі довіряли та думали, що мовляв з НИм все можна повирішувати, а тепер ні з цим ні з іншим до Нього не звертаються. Залишаються питання про те як виділити путівку АТО-вцю, виділення субсидії та інші маловажні питання. І це питання реформ про які думають освічені та культурні люди. Я ніяким чином не вважаю що питання які тут були окреслені не мають важливості для самих громадян яке б вони місце не займали у суспільстві але саме ці питання тільки підкреслюють важливість доказів того, щодо до очільника влади у області у його рідному так би мовити регіоні не звертаються з питаннями про інші вжливі для держави та громадян питаннями і тому це лишній раз доказує що ні Він ні вдада не має підтримки у громадян. Камінь-Каширський район можна вважати аутсайдером по усіх напрямках суспільного життя не тільки в державі але й регіону, Волинської області і скоріше всього через відношення пана Гунчика до політичних симпатій його земляків тому саме через ці симпатії та антипатії влади й маємо таке кризове становище у районі.
21 Листопада 2017, 15:56
Я тільки за укроп..вони хоч видимість роблять що працюють
21 Листопада 2017, 21:01
Так, судячи з обширних 'дописів' Каменя видимість роботи укропівців забезпечується на високому рівні!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром