Камінь-каширські артисти побували з концертом у військовій частині

21 Листопада 2017, 12:30
3711

Камінь-каширські аматори сцени із патріотичним концертом побували у військовій частині, що у Володимирі-Волинському

Військовослужбовці радо зустрічали народний аматорський фольклорний колектив «Нуйнівські співухи» (керівник – Ірина Олексюк) та вокалістів районного будинку культури, – повідомляє відділ культури райдержадміністрації.

У княжому місті камінь-каширці співали українські народні пісні, твори сучасних виконавців: «Я – України син», «Мамина молитва», «Молодь змінює світ», «Вище неба», «Я люблю Україну свою», демонстрували хореографічні композиції «Брати», «Повертай додому», «Буде мир над Україною».

Після концерту воїни дякували артистам за пісні, щире слово, за підтримку.

Нагадаємо, що 14 механізована бригада, котра три роки поспіль виконувала бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, нещодавно повернулася на постійне місце дислокації до міста Володимира-Волинського.

 

1
facebook.com
facebook.com

1
facebook.com
facebook.com

facebook.com
facebook.com

facebook.com
facebook.com

facebook.com
facebook.com


 

 

Коментарі
21 Листопада 2017, 16:24
О, це щось новеньке молодці. Керівник будинку культури надзвичайно активна людина вона молодець не зааганжована на Москоському патріархаті.
21 Листопада 2017, 19:45
Керівник будинку культури співає в церковному хорі в храмі с. Підцир'я...
21 Листопада 2017, 20:56
Я сказав не загаанжована. Вона співала наприклад український гімн ходою під час Дня міста тому якщо Ми хочемо бачити біле або чорне то цього МИ не побачимо люди є різними і Їх слід приймати такими якими вони Є.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром