Як в районі освоюються кошти державного бюджету

29 Листопада 2017, 20:18
1844

Завершується 2017-й рік, а тому в районі все ще тривають роботи з освоєння коштів державного бюджету, спрямованих на реалізацію проектів соціально-економічного розвитку.

Аби детально проаналізувати стан справ у цьому напрямку, сьогодні, 29 листопада 2017 року, голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук скликав робочу нараду, в якій взяли участь керівники відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.   

Так, за словами начальника управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Олександра Нікітчука, на рахунки розпорядників коштів надійшло майже 6,5 млн грн. з державного бюджету. Станом на сьогоднішній день, касові видатки становлять 3 млн 304,11 тис. грн.

– По 12 об’єктах із 32-х – кошти освоєні повністю, а ще по 4-х – частково, – зазначив Олександр Лук’янович. – Загальна кошторисна вартість об’єктів становить 93 млн 621,813 тис. грн.

Варто зауважити, що в основному кошти спрямовуються на будівництво, реконструкцію та ремонт закладів освіти, культури, капітальний ремонт вулиць, вуличного освітлення, впровадження енергозберігаючих заходів у закладах соціально-культурного характеру, придбання медичного обладнання для центральної районної лікарні.

Керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук дав доручення детально проаналізувати рівень освоєння коштів соцеконому на кожному об’єкті, попрацювавши при цьому безпосередньо з сільськими головами, розпорядниками коштів.

– Ми повинні реально оцінити стан справ і, в першу чергу, стосовно тих об’єктів, де є загроза неосвоєння коштів до кінця цього року,­ – резюмував Валерій Савович.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024