«Ці нагороди – заслуга усіх, хто став надійним тилом бійцям АТО» – волонтери

06 Грудня 2017, 22:30
6459

У соціальній мережі Фейсбук вітають волонтерів, які сьогодні отримали нагороди з нагоди Міжнародного дня волонтера.

День волонтера – це свято кожного, хто готовий підтримати ближнього та допомогти від щирого серця, хто готовий поділитися тим, що має.

Тож і декан Камінь-Каширського району отець Володимир зазначив у своєму пості:

«Нашу Громаду Святого Миколая нагородили.
Там моє прізвище, але без Вас мої любі, нічого того не було б.
Я лишень курєр, а Ви сила!!!
Слава Богу!!! Слава Україні!!! Слава Нації!!!»

Володимиру Мицьку вручили Грамоту голови райдержадміністрації та районної ради Валерій Дунайчук і Віктор Сус.

1

 

Депутатка районної ради, помічник народного депутата України Урини Констанкевич Світлана Сидорук, яка також сьогодні отримала відзнаку, зазначила у своєму пості у Фейсбук:

«Сьогодні в День Збройних Сил України отримала саму високу і саму почесну нагороду в житті - медаль "За Гідність та Патріотизм". Ця нагорода всіх, з ким разом з 2014р допомагали хлопцям на фронті: Костянтин Зінкевич(депутат облради) радив де купляти каски, бронежилети, Рубан і Руслана допомогли повернути додому з полону Колю Яренчука, помічники нардепа О. Бригінця передавали в АТО бронежилет і інше для рідного чоловіка(вони опікувалися 12 БТРО м.Києва), з членами волонтерської групи "Доброта" (с.Карасин, с.Карпилівка) пакували ящики з продуктами, пекли паски тощо, з Іриною Сущ (с.Карасин) їздили з благодійними концертами. А декого знала лише по телефону: Тарас, Ігор, Людмила-просто всі разом робили спільну справу- рятували Україну і армію.. Тепер з Олегом Бараном, Сергієм Шуміком, членами УКРОПУ, директорами шкіл, сільськими головами, добрими і щирими людьми, дітьми. Заслуга всіх разом. Щире дякую від усіх. Нагорода має високу ціну-вручали ті, хто не шкодував життя заради нас, України. Служу народу України! ." А ми тую, червону калину підіймемо, а ми нашу славну Україну,гей розвеселимо"!!!»


 

Повідомили у Інтернет мережі про нагородження медаллю «За гідність та патріотизм» благочинного прот. Стефана Михалюка, настоятеля міського храму Різдва Пресвятої Богородиці прот. Юрія Михайлова, настоятеля Свято-Петро-Павлівського храму с. Підцир’я прот. Сергія Михалюка та клірика Свято-Іллінського храму міста прот. Владислава Михалюка. Вручили відзнаки священнослужителям голова ради правління громадської організації ветеранів АТО “Побратим” Андрій Чурак та його заступник Валентин Мельник.


 

Коментарі
07 Грудня 2017, 10:07
Хлопці, це ваше усвідомлене рішення про ГІДНІСТЬ та ПАТРІОТИЗМ? - " Повідомили у Інтернет мережі про нагородження медаллю «За гідність та патріотизм» благочинного прот. Стефана Михалюка, настоятеля міського храму Різдва Пресвятої Богородиці прот. Юрія Михайлова, настоятеля Свято-Петро-Павлівського храму с. Підцир’я прот. Сергія Михалюка та клірика Свято-Іллінського храму міста прот. Владислава Михалюка.
09 Грудня 2017, 01:18
Патріоти,вони стояли, стоять , і будуть стояти за царя і отечество, а тепер з медалями від атошників.<br/>Слава Україні!!! Чи може ппосто Слава, а там допишуть кому?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром