У Камені-Каширському відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

07 Грудня 2017, 17:37
2955

Сьогодні, 7 грудня, у приміщенні районного будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування.

У залі були присутні голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, сільські голови району та представники депутатських корпусів місцевих рад. Розпочалися урочисті збори з привітання голови районної ради Віктора Суса, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Віктор Іванович перерахував цьогорічні здобутки краю, що стали можливі завдяки активній співпраці районної влади, громад та депутатів різних рівнів, які представляють Камінь-Каширщину:

– Зауважу, сьогодні у нас є порозуміння між усіма гілками влади району. Депутатський корпус району досить успішно вирішує важливі соціально-економічні та громадсько-політичні питання. Важливо й те, що правильні рішення приймаються депутатами на місцях. Переконаний, що це дозволить вивести соціально-економічний розвиток району на якісно новий рівень. Нині перед нами знову стоїть чимало завдань. На часі об’єднання територіальних громад, а тому ми повинні бути готові злагоджено співпрацювати у новому форматі.

У свою чергу, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук відмітив, що сьогодні органи місцевого самоврядування є ключовою ланкою, котра створює комунікацію між суспільством та владою:

– Ви працюєте заради того, щоб мешканці громад відчували себе соціально захищеними, щоб повсякденні проблеми кожного жителя району вирішувалися максимально оперативно та якісно. Розвинене місцеве самоврядування – це не лише ефективна система управління в інтересах громади, але й інструмент для захисту та відстоювання національних і соціальних прав українського народу. Без сумніву, наша спільна злагоджена праця, поєднання загальнодержавних та місцевих інтересів лише зміцнюватимуть авторитет України в європейській спільноті.

З нагоди свята за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток району, за сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування, подяками голови районної ради, голови районної державної адміністрації відзначено кращих представників цієї сфери.

На завершення заходу присутніх привітали піснями та запальними танцями колектив районного будинку культури, ансамбль народної пісні «Родовід» і танцювальний колектив «Сузір’я».

Коментарі
07 Грудня 2017, 21:36
Добре живуть - кожен день св'ято.
07 Грудня 2017, 23:27
Вітаючи самоврядування, як таке - висловлю свою у дечому прикру думку. Не конче було оте, і "На завершення заходу присутніх привітали піснями та запальними танцями колектив районного будинку культури, ансамбль народної пісні «Родовід» і танцювальний колектив «Сузір’я»." По-перше: жодних вагомих підстав для запальних танців та пісень у районі нема, оскільки в обласних рейтингах район пасе задніх. По-друге: смерть відомого земляка, письменника, почесного мешканця міста - І. Корсака могла б спонукати й до стриманішого святкування цього "величного" свята, якого у дійсності ще, на жаль, немає, самоврядування ще доволі аморфне та не зовсім ефективне. Ніхто вже не каже, що нині християнський піст, якого богобоязливі на людях чиновники, насправді не помічають.... І, останнє: дійсно, ці "запальні танці", урочистості, вітання- привітання так часто є у житті районної та міської влади, що часто думають люди - а чого ж більше, праці чи танців у нашому районі? Хіба танцювати з приводу того, що ще дають субсидії, соціальні допомоги та дотації з різних бюджетів на всілякі там справи...
08 Грудня 2017, 04:09
І реформи буксують, і об"єднання громад не видно, і госпітальний округ ... ( агов, Каменю!). А що, там у когось вуса прорізались? Так смішно!
08 Грудня 2017, 12:30
Шо не новина то чергове свято.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024