Уродженця Каменя-Каширського СБУ затримала за сепаратизм

15 Грудня 2017, 19:45
8113

Голову Харківської територіальної ради руху «Український вибір – право народу» Андрія Лесика затримала СБУ у Луганській області. Уродженця Волині підозрюють у сепаратизмі.

Про це пише Волинська правда.

Андрій Анатолійович Лесик народився 4 серпня 1981 р в місті Камені-Каширському Волинської області. У 2016 році він був самовисуванцем у нардепи по Луганській області.

Про затримання Лесика повідомив його помічник Генадій Соколов. «Він був на стаціонарному лікуванні в Луганській області. Відпросився, щоб привітати громадянську дружину з днем народження, і коли він приїхав до неї, його затримали», – сказав Соколов.

«Працівники  СБУ затримали його незрозуміло на якій підставі, показали постанову слідчого суду  і все», – додав він. Помічник відзначив, що Лесика доставили в Київський райсуд Харкова.

Прес-секретар прокуратури Харківської області Віта Дубовик підтвердила затримання Лесика і зазначила, що він знаходиться в суді.  «Зараз оголошено про перерву, тому що підозрюваний пише заяву про відвід судді», – сказав Дубовик.

За її словами, вона поки що не знає, як Лесик буде аргументувати своє клопотання і чи відбудеться у п’ятницю засідання суду. Також вона додала, що за статтею 110 УКУ (посягання на територіальну цілісність і незалежність України, здійснене представником влади), за якою підозрюють Лесика, передбачено тримання під вартою без будь-якої альтернативи.

Крім того, вона зауважила, що у прокуратури є докази «вини Лесика і він тривалий час знаходився в розшуку і ховався від правоохоронців. Раніше депутата Харківської міськради від партії «Відродження» Андрія Лесика позбавили депутатського мандату як проросійського депутата-піарщика, який не виправдав довіри партії.

Як відомо, 9 травня на Меморіалі Слави в Харкові депутат Андрій Лесик з’явився з георгієвською стрічкою. В результаті відбулася бійка між проукраїнськими активістами та їхніми опонентами.

Коментарі
15 Грудня 2017, 22:08
Хто може розповісти про його батька? Очевидно батько з наших країв.
15 Грудня 2017, 23:25
Батько цього медведчуківця є однокласником Володимира Гунчика і був відомий розповсюдженням серед друзів в соцмережах ідей &quot;Українського вибору&quot; про федералізацію ще задовго перед подіями на Сході України. Що ж тут можна сказати? Хіба нагадати слова Петлюри про те, що &quot;Не так страшні московські воші, як українські гниди...&quot;. А щодо цих виходців (від слова &quot;виходок&quot;) із західних областей України можна ще сказати російським прислів'ям, бо воно саме про таких: &quot;Ретивый дурак хуже умного лентяя!&quot; Активність малого Лесика у Харкові, Києві, на центральних телеканалах Росії підігрівалася посиленою увагою медіа до його персони, а він же не міг, неборака, зрозуміти, що популярність зрадників є завжди яскравою, проте не довготривалою. Вони всі закінчують однаково, нема потреби наводити навіть прикладів. Фігуру сепаратиста Лесика також не можна розцінювати через призму його політичної діяльності, оскільки &quot;пішаки&quot; у крупній грі Медведчука &amp; К* виконують лишень роль статистів. Навіть Гепа і Допа добряче постраждали від участі у цих затіях, а їх вагова категорія в політиці - це ж не лесиків-телесиків. Єдине, що може спасти цього телепня з поліським корінням, це внесення його у списки для обміну полоненими, якщо, звісно, цього захоче відомий КУМ. Для нього, це &quot;золотая молодьож&quot;, в розкрутку котрого вже раніше внесено чимало ресурсу... Ну і ще одне, не виключено, що його саме зараз використовують у своїх далекоглядних цілях у якості &quot;живця&quot;, бо за &quot;битого&quot; двох &quot;небитих&quot; дають. Поживемо, побачимо...<br/>ПС: Невдала, як на мене, назва цього повідомлення на сайті. Я б назвав це &quot;СБУ затримала за сепаратизм уродженця Каменя-Каширського&quot;, або абревіатуру &quot;СБУ&quot; перенести у кінець назви, тоді все одразу стає зрозумілим...
15 Грудня 2017, 23:46
Дякую. Лесиків багацько було в Камені, наприклад, вчитель з вул. 8-Березня, але той був гарним чоловіком,-царство йому Небесне.
15 Грудня 2017, 23:50
Це Ви, мабуть, про Лесніка в окулярах? Так він живий-здоровий, активний патріот міста
16 Грудня 2017, 00:39
Леснік в &quot;окулярах&quot; помер декілька місяців тому і жив він на Торговій, а Лесик жив там, де Мирка (на тій вулиці).
16 Грудня 2017, 01:31
Ото позорище для району.
16 Грудня 2017, 02:54
правильно написали &quot;уродженець&quot;. В ньому є слово &quot;урод&quot;. Це про Лесика
16 Грудня 2017, 10:23
Поклали до цюпи землячка до 6 лютого без права застави. Очікуємо реакції його патрона, Медведу це сурйозний дзвіночок, адже продажна шкура фактично є його представником у Харкові...
16 Грудня 2017, 16:42
Та не таке то вже позорище для району, бо таких в ньому не бракує. Не всіх встановили і не всіх затримали. Лесики мають глибинну «місцеву базу». Від давніх часів «тутейшини» тягнеться, від переважаючої бідноти, яка згодом стала опорою соціалізму на Поліссі і історичній Волині загалом. Скільки їх по обкомах та райкомах сиділо. Скільки на Росії живуть та москалюють. Тут один недавно намагався дописувати. Полісся є краєм з дуже високим рівнем русофільства. Ну хіба що другим після окупованого Донбасу. На те, повторюю, є об’єктивні, переважно матеріальні причини. А ще є незадовільна робота з прищеплення українського, а не тільки свого села, патріотизму та громадянського самоусвідомлення. А ще активний МП. До протестантів не дуже наші органи придивляються. А там що хочеш можна побачити. А хто на районі та й в області цими справами вміє займатись, бо за посадою і на окладі таких є чимало. Чому в нас всіх патріотів знають? Бо їх на пальцях можна перелічити. Особливо серед вчителів та чиновників. Але найбільший показник проблеми – це «успіхи» з призову до війська, це кількості заробітчан на Московщині.
16 Грудня 2017, 17:17
Маєте щастя, що найактивніший коментатор цього сайту з числа &quot;заробітчан на Московщині&quot; нині разом з таджиками штукатурить воронезькі новобудови, а то дістали б на горіхи від нього про &quot;тутейших&quot; москвофілів ))
16 Грудня 2017, 19:40
Читач не знає життя, коли не те пише про лесика та &quot;лесиківців&quot;. Пан Хрін мене частково підтримав, коли дав інформацію про його татка. Повну ж інформацію треба шукати в особливостях сім&quot;ї, де він таким сформувався, в аналізі його соціальних контактів, в його друзях, в його жінках (жінці) та, що не менш важливо, як він &quot;заробляє&quot; гроші на життя, а він же ледацюга ого який. Цікаво, як він втерся в довіру до харківських одіозних юдеїв типу гепи, допи та мертведчука?
16 Грудня 2017, 21:44
А там нема що втиратися. Юдеям потрібні такі малороси з ідеальними анкетними даними: виходець з Західних областей, чистокровний хохол, вміє за потреби &quot;балакати&quot; нарєчієм, &quot;розумний&quot; - бо пам'ятає, що треба казати на телевізор чи зі сцени. Такий собі типових &quot;смітюх&quot;, &quot;мартинюк&quot; та інші, які волають з київських трибун &quot;Путін - прийди...&quot;. Це ж легше, як понад Стоходом корів пасти чи сіно косити понад заплавами. Хіба у нас мало таких &quot;героїв&quot;? Хіба не поліщук - старовижівський Павло Лебідь, що дохрипався до настоятеля Києво - Печерської Лаври порівнював Януковича з Ісусом Христом, будуючи за гроші прихожан своє &quot;межигір'я&quot; над Дніпром? От доки такі продажні лицедії та клоуни з &quot;местных&quot; роблять свою чорну справу - картинку для медіа, інші дерибанять країну та її багатства...
16 Грудня 2017, 22:15
Вашого життя однозначно не знаю. Можу оцінити ваш спосіб мислення. Надто простий. Ви з тих, хто роками не може вийти за межі своєї політичної та бойової підготовки. Дуже Гунчика нагадуєте. Спробуйте втямити, що лесик – це не тільки прізвище, це суспільний діагноз. Їх багато. Може і ви один з них. Тільки самі про це не знаєте. Нагоди пізнати себе не було. Але за способом мислення, можете ним бути.
17 Грудня 2017, 00:08
Від 777 те, що ви з завищеною самооцінкою я теж діагностував. Де, такі ледарі на хліб заробляють думаю не важко здогадатись.
17 Грудня 2017, 09:51
Народ, а де Камінь, мо прихворів
17 Грудня 2017, 12:29
Не варто дивитись на мене знизу вверх – не помічатиме завищеної самооцінки. Не варто комплексувати – не виникатиме «колгоспно-мужицьке» запитання про те, де і як на хліб заробляю. Тіштеся, що у вас не прошу.
17 Грудня 2017, 21:18
от і порозумілись 10/29. але до чого тут кацап лесик?
18 Грудня 2017, 12:09
Лесик - не кацап. Він – ніхто. Він був - ніхто і помре в званні – ніхто, бо народився і виріс в спільноті, в якій переважали НІХТО і НІЩО.
18 Грудня 2017, 12:38
Підтримую 10:09 18.12.2017! Цьому &quot;лесику&quot; хіба тільки на даний момент можна дати означення - &quot;політичний Моторолла&quot;, котрий з мийника автівок в Росії для заробітку бабла кинув свою сім'ю та поїхав вбивати людей. Після одноразового використання в ЛуГандонії його викинули, як бридку липку і охлялу холодну ґуму на історичний смітник...
19 Грудня 2017, 02:42
Колеги ви того дрібного паскуду лесика очевидно краще знаєте. Я ж дивився лише якесь відео, де цей бидлак, сидячи на підлозі під дверима щось викрикував кацапською мовою.
19 Грудня 2017, 15:45
Розстріляти падлюку
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром