Рятувальники та поліція працюватимуть у посиленому режимі під час новорічних свят

19 Грудня 2017, 14:22
2012

Начальник Камінь-Каширського відділу поліції Валентин Чих та начальник Камінь-Каширського РВ УДСНС України у Волинській області Андрій Багнюк розповіли про хід підготовки до відзначення в районі новорічних та різдвяних свят. 

Зокрема керівник поліції району Валентин Чих на апаратній нараді у райдержадміністрації повідомив про розроблені правоохоронцями заходи задля забезпечення правопорядку у святкові дні, – пишуть на сайті РДА.

Валентин Іванович зазначив, що напередодні святкувань, як і в попередні роки, проводитимуться тематичні зустрічі з представниками релігійних громад та священиками.

– Окремо зауважу, що працівники патрульної поліції району реалізують активну роз'яснювальну роботу з вихованцями та педагогами навчальних закладів краю, – каже Валентин Чих. – Особливу увагу ми приділяємо профілактичним заходам щодо недопущення купівлі та використання несертифікованої піротехнічної продукції. Вся наша діяльність сьогодні спрямована на забезпечення належної охорони громадського порядку й безпеки громадян під час святкування масових заходів у новорічні та різдвяні свята.

Затим слово взяв начальник Камінь-Каширського РВ УДСНС Андрій Багнюк, який повідав, що у 2017 році на теренах району виникло 65 пожеж, загальна сума збитків від яких становить понад 3 млн гривень:

– У зв’язку з наближенням свят у місцях масових заходів проведені інструктажі з обслуговуючим персоналом об'єктів, та особами, які будуть задіяні у цих заходах під час їх проведення.

Окрім того, перевірено готовність пожежно-рятувальної та інженерної техніки, аварійно-рятувального обладнання, створено відповідний резерв пального.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром