Перші з ігрових видів спорту, четверті – з індивідуальних: спортивні досягнення району у 2017 році

21 Грудня 2017, 20:50
5962

Підсумки цьогорічних досягнень спортсменів району на обласній спартакіаді «Волинь спортивна – 2017» заслуговують особливої уваги.

Адже у 2017 році на вищезазначених змаганнях Камінь-Каширський район отримав 849 залікових очок у І-й групі з індивідуальних видів спорту (ІV місце) та 126 залікових очок з ігрових видів спорту (І місце) серед усіх районів області, – повідомляє відділ у справах молоді та спорту райдержадміністрації.

Серед індивідуальних видів спорту овацій заслуговують спортсмени з таких видів спорту як важка та легка атлетика, настільний теніс та дзюдо.

Окремо слід відзначити тренерську роботу важкоатлета Валентина Андруся. Його вихованка Валерія Козак має ІІ місце на Чемпіонаті України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15-ти років та у ХХVІ відкритому Всеукраїнському турнірі з важкої атлетики пам’яті Героїв Чорнобиля серед юнаків та дівчат до 17 років.

На відкритому обласному турнірі з важкої атлетики першого МС на Волині А. Хвесика Анастасія Сорочук здобула І місце у своїй ваговій категорії (до 53 кг), а ІІ і ІІІ місця отримали також представники  району – Катерина Федчик та Софія Козак, Ангеліна Чикида, Анна Сацик (у своїх вагових категоріях).

Робота з легкої атлетики дала теж непогані результати. У штовханні ядра на спартакіаді «Волинь спортивна – 2017» Павло Самсонюк, вихованець тренера району Олександра Кадіри отримав І місце. Треті місця у напрямку метання спису та стрибка у довжину посіли Ольга Гальчук та Олександр Вакулінський. Сума балів з легкої атлетики склала – 271.

Із виду спорту дзюдо камінь-каширці Артем Сельвесюк та Богдана Занюк здобули треті місця у своїх вагових категоріях. А Бащук Всеволод – ІІ місце у ваговій категорії 62 кілограми.

Із настільного тенісу призерами «Волинь спортивна – 2017» стали: Станіслав Мальчук, Іван Мартинюк, Віталій Мороз, Віта Мартинюк, тренером яких є Володимир Савчук.

З ігрових видів спорту Камінь-Каширський район на спартакіаді представляли команди з футболу (юнаки та дівчата), баскетболу (юнаки та дівчата), волейболу (юнаки та дівчата) та гандболу (юнаки). Загалом команди напрацювали 126 балів, а це І місце серед усіх районів області.

Щиро вітаємо спортсменів району, любителів фізичної культури і спорту з успішним завершенням року! Подальших досягнень Вам!   

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024