Партія «Батьківщина» вп'яте перемогла на виборах в ОТГ

27 Грудня 2017, 11:30
2042

Політсила Юлії Тимошенко вп'яте впродовж останніх двох років впевнено перемагає на виборах в об'єднаних територіальних громадах.

На чергових виборах, що відбулися 24 грудня у 51 ОТГ, де обирали депутатів та сільських, селищних, міських голів, "Батьківщина" посіла перше місце із результатом 31,6%, провівши у місцеві ради 268 депутатів.

Про це лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко повідомила під час прес-конференції у Києві, коментуючи попередні результати виборів у ОТГ.

Політик наголосила, що це результати отримані за даними всіх протоколів із мокрими печаткам. Вона підкреслила, що порівняно із попередніми виборами, що відбулися 29 жовтня (із довиборами 19 листопада), «Батьківщина» покращила свій переможний результат ще на 3,5%, збільшивши таким чином розрив із партією діючого президента «Блок Петра Порошенка» Солідарність» на 12%.

Юлія Тимошенко нагадала, що вибори у ОТГ покривали майже всю країну, а тому є достатньо репрезентативними щодо показника підтримки людей щодо кожної політичної сили.

Лідер партії «Батьківщина» зауважила, що водночас вибори проходили із значними порушеннями виборчого законодавства і застосуванням адміністративного ресурсу із боку влади, що в інакшому випадку дало б значно вищий результат для команди «Батьківщини».

«Батьківщина» покращила свій переможний результат ще на 3,5%
«Батьківщина» покращила свій переможний результат ще на 3,5%

Коментарі
27 Грудня 2017, 17:00
Скільки можна брехати ?????
27 Грудня 2017, 17:06
Правильно.Хто більше дав грошей той і переміг.Не стидно тій сучці вимагати благодійні пожертви з людей,а потім іншим дурнішим віддавати?От так рейтинг і наганяємо.
28 Грудня 2017, 11:22
51 ОТГ це де в тимошенкольондоні дають дані, кількість депутів. аде догадуйся - країна темошенколяндія
28 Грудня 2017, 13:36
Не правда! Минулі вибори до Верховної Рад, пам'ятаєте? На відміну від інших партій, Батьківщина не підкупила жодного виборця!!! Це я точно знаю і поважаю. І по ОТГ впевнений що нікому не платили. Навпаки, аж не віриться, але це факт, в партії дуже щирі і віддані прихильники, які не купуються ні за які гроші. Може є і "вовки в овечій шкурі" (такі є скрізь), але більшість не підкупні.
28 Грудня 2017, 13:42
А от почитати статті в газеті "Волинь", де Тимошенко називають першою брехухою, а Порошенка з Гройсманом святими, то відразу видно хто статтю замовив!!! Невже ви (читачі продажних газет) не розумієте, що Порошенко зробить все, щоб українці не дізналися хто справді є лідером на виборах. Ну не може президент допустити, щоб вся країна читала про те що рівень довіри до нього 0! Якщо ви вірите тим баригам, то мені вас шкода...
28 Грудня 2017, 14:03
Ні, в нас не тимошенколяндія, якщо послухати президента, то в нас не країна, а велика шоколядна фабрика, де всі беззаперечно слухають і поважають головного шоколядного магната. Де в людей забирають все, потім кидають, як поганому псу кісточку( цукерку) і загортають в обгортку під назвою &quot;реформа&quot;!<br/><br/>Такого ставлення до людей, як за часи президентства Порошенка, ще не було ніколи. Скільки в України було важких часів, які називали кризою, але такого дна, як зараз ще не було, це нереально. Люди купляють половинку хлібини, бо на цілу грошей не вистачає; люди без домівок лишаються; люди риються в смітниках, щоб знайти їжу; скільки наших людей в Польщі працюють, щоб вижити...та в нас більші злидні ніж в маленьких африкансмьких країнах! Ви про що? Який може бути рівень довіри до такого президента???<br/>Ми опускаємо голови і не задумуємося, але як, як ми могли допустити, щоб в нашій країні одні золоті батони мали, а інші половину самого дешевого соціального хліба купували? Так, в нашому місті може це не так помітно, але по великих містах люди виживають... і це дуже страшно...
28 Грудня 2017, 15:16
«Батьківщина» пішла у наступ, на інформаційному фронті. Діє просто, бо дещо професійно, без особливих вигадок, апелюючи до свідомості пересічних людей. Спочатку шоколад – символ статку. Один ним, мовляв, об’їдається, а іншім лише на карамельки вистачає. При цьому «сита» випускає з виду, що свою шоколадну імперію Порошенко створив сам, ще до того, як потрапив на державні посади, а Тимошенко нічого не сотворила, але добре присмокталась до енергоносіїв. Це дещо дорожче за шоколад. Потім звучить сумна пісня на тему смітників, заробітчанства в Польщі, дорогого хліба. Але знову маємо спекуляцію, бо Тимошенко ніколи не була Президентом, а тому її важко порівняти з Порошенком. Хіба що заявити, що кращими за Порошенка були Янукович, Ющенко, Кучма, Кравчук. Але і тут не все сходиться, бо спочатку її, тобто народну Юлю, хотів посадити Кучма, потім Ющенко не знав як здихатись, а потім таки посадив Янукович. За часів Кравчука Юля лише починала «тирити з карманов» простих українців. Тепер перейдемо до смітників. Складається враження, що Юля-сита веде облік безпритульних і може на цифрах довести, що за часів її прем’єрства голодних було менше, бо збирачів недоїдків по смітниках не бракувало ще за часів Кучми. Саме за його правління, а особливо за Ющенка народ активно погнав на заробітки … до Росії, бо темпи її економічного зростання явно випереджали Польщу. А про Україну взагалі не хочеться згадувати. Сьогодні поляки зі своєї ситої Польщі масово пруть на заробітки до Західної Європи, звільняючи місяця українцям, які, через вищі заробітки та соціальні гарантії, з Росії переорієнтовуються на країни Центральної Європи. Тепер про хліб. Якби народ би вже так, як хоче «Юля-сита», збіднів, то чому збільшилась пропозиція хліба на оптовому та роздрібному ринку. Адже попит визначає пропозицію, коли йдеться про товари першої необхідності. Тобто ситій-Юлі ще треба підтягнути рівень своєї брехливості.
28 Грудня 2017, 15:44
«Ситу по горло» можна зрозуміти і навіть висловити їй співчуття. Бо якщо вона належить до спільноти, яка живе і жила з використання мєнтовського, чиновницького, тобто службового становища, або може навіть з контрабанди, то їй є за чим тужити і славити Тимошенко. За часів цієї дамочки крадійство з необхідності перейшло в професію. Прості люди як жили, як вміють, так і живуть. Як не довіряли політкам і державі, так і не довіряють.
28 Грудня 2017, 17:13
Мене, напевно, не зовсім правильно зрозуміли.. я не для агітації це пишу і не представляю ніяку партію. Просто написала свою думку, вона може не співпадати з вашою...і в жодному разі я тут не брехала і не брешу, а пишу те що бачу на власні очі.. Мені дуже прикро за нашу країну...<br/>Я дуже добре знаю що таке інформаційна політика, і як легко маніпулювати свідомістю людей. В свій час Тимошенко просто знищили через поширення брехливої інформації у ЗМІ. Я думаю ви погодитесь з тим, що мало людей читає інформацію з першоджерел (дуже мало), а по телебаченні і в газетах можна говорити будь що і люди в це вірять. На знищення Тимошенко були витрачені величезні гроші.<br/>Особисто я їй вірю і поважаю, як жінку яка пройшла нелегкий життєвий шлях. Вона дуже розумна і могла б створити дуже успішний бізнес, але вирішила зробити успішною країну. Можна ще дуже довго писати, але я не маю на це час і не хочу ні з ким сперечатися у кожного своя думка.<br/>Всім веселих свят!
28 Грудня 2017, 17:22
P.S. Дякувати Богу, я маю гроші на хліб. Але те що я писала про те що люди не можуть собі дозволити навіть хліб, це не вигадані історії, це гірка правда. І ми цього не бачимо поки сидимо у своїх теплих домівках, але якщо поцікавитись, то таких людей дуже багато. І черги до смітника мені ще в житті не доводилось бачити дотепер, і людей з квартир через те що вони не всилі сплатити шалені гроші за комуналку не висиляли з квартири
28 Грудня 2017, 18:45
Ви бачите, що люди нишпорять по смітниках, але не бачите, що за кількістю іномарок, нехай і вживаних, вже годі перейти дорогу, адже за 2017 рік в Україну ввезено більше 200 тисяч імпортних добротних автомобілів. В надії на мессію Тимошенко, люди не бачать, що за останні роки, нехай і через війну, відроджено ЗСУ, які потребують шалені фінансові та ресурні вливання. Україна позбулась наркотичної залежності від російської нафти та газу. Можна називати ще ряд інших серйозних державницьких зрушень, які ми не хочемо помічати, адже, дійсно, ніяк не почне хірити корупція, кумівство та несправедливість. Можна називати ще й інші важливі питання, котрі не вирішуються. Система ще має надії на таке-сяке прозябання! Але вести мову про жебраків на смітниках, це, знаєте, навіть москалі такого ще не додумались і цього не пишуть. Те, що жити важко, так ніхто і не сперечається, але де сини і дочки тих &quot;жебраків&quot;? Чому &quot;жебраки&quot; не йдуть до Центру зайнятості і не просять хоч якоїсь роботи - підмести місто, зібрати пластик у парку чи скверах? Врешті, якщо дозволяє вік, йти на контракт і допомагати війську, не обов'язково на самому &quot;передку&quot;, і тилової роботи уйма. Тому, цілуйте свою Юлю на фото, в екранах телевізорів чи й ближче, але цю закулісну &quot;рятувальницю&quot; нам вже ніхто не втюхає! Ми бачили її не тільки в часи Шустера та розквіту газового бізнесу Юлі та Лазаренка, але й при розгойдуванні країни Міхуїлом на кордоні нашої держави з боку Польщі. Досить, ми вже всі СИТІ вашою Юлею по горло, їй не підходить вже 4 -й Президент поспіль... Краще вже слухайте Ляшка, це також добрий популіст, але навіть і він її називає &quot;московською зозулею&quot;! Чи Ви й Ляшку не віритте???
28 Грудня 2017, 20:46
Поверніть Кучму, недоумки! Зажили при Україні без Кучми ??
28 Грудня 2017, 21:04
дебіл!!!
28 Грудня 2017, 21:23
В такому випадку одягни шаравари і верещи ганьба, ющенко чи юлі волю. Це все, на що ти здатний.
29 Грудня 2017, 11:41
Най Юля не бреше і не крутить хвостом, адже вона рахує лише кількість обраних депутатів від своєї політичної сили. А ви знаєте &quot;твердість та відданість&quot; партійців - поліщуків, хто більш заплатить, тому й служитимуть. Бо інформацію про кількість обраних голів ОТГ від БПП тимошенківці замовчують глухо, оскільки саме шоколадні перемагають суттєво у цьому плані.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024