У Камені-Каширському «окрилені мрією» школярі збудують роледром

03 Січня 2018, 15:30
4826

Учні Камінь-Каширського навчально-виховного комплексу №1 імені Євгена Шабліовського хочуть облаштувати собі роледром, який взимку може слугувати катком.

Торік учні різних класів Камінь-Каширського навчально-виховного комплексу №1 імені Євгена Шабліовського створили ініціативну групу для участі у всеукраїнському освітньому проекті «Відкривай Україну», – пишуть на сайті Волинського телебачення.

Команда «Окрилені мрією» потрапила до фіналу змагань і стала однією із найкращих в державі. Розпочали свою діяльність з благоустрою поблизу будинку пристарілих.

На досягнутому школярі не зупинилися,  нині готують наступний проект.

– У нашому місті багато дітей хочуть кататися на роликах і ковзанах. Але вони це часто роблять на проїжджій частині вулиць  та на ставках. А це дуже небезпечно. І тому ми вирішили зробити роледром, який буде слугувати катком взимку, – розповідають «окрилені мрією».

На останній сесії Камінь-Каширської міськради депутати проголосували за виділення території для спорудження роледрому. Ще й кошти на проектно-кошторисну документацію передбачили.

Міський голова Василь Бондар впевнений, що цього року ініціативу дітей втілять у життя

– Ми абсолютно підтримуємо будівництво роледрому. Ми 150 тисяч виділили, але ще будуть гроші, які діти заробили в Києві.

Школярі уже шукають в інтернеті необхідні для роледрому деталі. Кажуть, що не дадуть депутатам спокою, доки не втілять ідею у життя.

 

 

Коментарі
04 Січня 2018, 23:48
Молодці.
05 Січня 2018, 18:57
Приємно дивитись, як молоде покоління бере ініціативу у свої руки, і хочуть зробити життя у місті кращим та цікавішим. Дуже сподіваюсь, що дорослі люди, які засідають у великих кабінетах не проігнорують це, а підтримають і покажуть приклад для нових таких звершень.
07 Січня 2018, 16:31
А проектування та технічне обслуговування цієї споруди молоде покоління буде робити?
22 Лютого 2019, 01:53
Так у Камінь-Кашисрькому планується побудова професійного майданчику для гри в хокей на роликах. А також для катання. Вже пройдена експертиза проекту, а не просто проектування. Майданчик плануємо відкрити у 2019 році.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром