У церкві Святого Миколая колядували діти

15 Січня 2018, 22:00
5265

Радості й добра, миру та злагоди, здоров'я й достатку побажали парафіянам храму Святого Миколая міста Каменя-Каширського вихованці дитячої школи мистецтв.

У час Різдвяно-Новорічних свят линуть країною колядки та щедрівки. Люди славлять Господа, Христа, віншують один одного. Отож і маленькі колядники та щедрувальники завітали до церкви, аби також привітати зі святами містян, що прийшли на службу.

Колектив "Полісянка" напрочуд гарно виконав кілька колядок, щедрівок чим викликав захоплення у тих, хто цього дня був у храмі.

До речі, відео з вітанням дітей вже стало популярним у соціальній мережі Facebook.

 

 

Коментарі
16 Січня 2018, 12:20
Якщо бути чесним, то я не зустрічав ще такого прекрасного виконання українських щедрівок дітьми, благо, що відео передає якісний запис звуку та зображення. Кілька разів слухав це диво, та так для себе й не вирішив, хто з дівчаток краще співає соло - чи та першенька з янгольським голосочком, чи мила впевнена у собі полісяночка у зеленій хустці, котрій зуміли відкрити цей гарно і грамотно поставлений гортанний український спів, від котрого мліє світ. Та й інші учасники співали злагоджено, душевно - чим щиро привітали присутніх. Хотілося б більше дізнатися про музичного керівника цієї дитячої творчої групи, котра вміє розкривати таланти. Дякуємо також о. Володимиру за подаровану разом з дітьми радість на честь Святого Василія! <br/>На той &quot;Третий празник - Святе Водохреща!&quot; люди чекатимуть нових пісень та віншувань від гурту &quot;Полісянка&quot; ! Респект дитячій школі мистецтв! Христос народився!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром