Як щедрували та колядували на гала-концерті у Камені-Каширському

20 Січня 2018, 14:39
4868

У п’ятницю, 19 січня, у Камені-Каширському відбувся гала-концерт учасників районного етапу конкурсу «Три празники в гості».

Творчі колективи району з’їхалися у райцентр, де на площі культури біля новорічної ялинки колоритно щедрували та колядували.

Поряд із досвідченими аматорами сцени виступали і дитячі колективи.

А співали у центрі Каменя-Каширського  зокрема вокальний ансамбль «Червона калина» та фольклорний колектив «Молодички» із  села Раків Ліс (керівник Галина Герасимець), вокальний ансамбль «Видричанка» із села Видричі (керівник Микола Данилюк), вокальні ансамблі сільських клубів Підріччя (керівник Ольга Гут), Сошичного (керівник Галина Шворак), колектив із села Мостище.

Усі вони подарували гарний настрій містянам та гостям Каменя-Каширського, додали їм позитиву та наснаги, так би мовити, на цілий рік.

 

 

 

2


2


1


1





2

1





 

 

Коментарі
21 Січня 2018, 19:38
Серед європейських дослідників українського етносу, його прадавнього коріння, побутує думка, що найбільш давній генотип українців, при всїй їх розмаїтості, найкраще зберігся на Поліссі та в Карпатському регіоні. Причина банальна - через природну слабодоступність цих територій сюди не доходили різні завойовники. А якщо й доходили, то у лісах та горах зробити "дике поле", як це трапилось у причорномор'ї, їм не вдавалось... Тому, відео зі Свято-Миколаївської церкви з прекрасними щедрівками-колядками дітлахів, пісенні вітання вокальних груп з навколишніх сіл району, що представлені у цьому пості - це можливість доторкнутися певною мірою автентики українського духу, його традицій та звичаїв...
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром