Камінь-Каширський: рятувальники нагадали містянам правила безпеки

07 Лютого 2018, 10:31
1931

Обережно використовувати  індивідуальні системи опалення та системи пічного опалення, а також уникати перевантаження електричних мереж закликали рятувальники жителів міста.

У вівторок, 6 лютого, працівники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели додаткове відпрацювання вулиць міста Каменя-Каширського.

Про це рятувальники повідомляють на своїй сторінці у Facebook.

Рятувальники оглянули житлові будинку, вказали на виявлені порушення та нагадали мешканцям основні вимоги безпеки в побуті.

Також кожному громадянину були вручені листівки щодо порядку дій при пожежі.




 

Камінь-Каширський районний відділ Управління ДСНС України у Волинській області вкотре застерігає громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, дотримуватись правил пожежної безпеки в побуті:

- використовуйте для обігріву помешкань тільки сертифіковані електрообігрівачі;

- дотримуйтесь правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення;

- слідкуйте за станом та справністю електромережі;

- у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, тощо;

- намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності.

- не паліть у ліжку.

Шановні громадяни! Не залишайте дітей без нагляду, тримайте запальнички та сірники в недоступних для малечі місцях. Пам’ятайте: лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024