Депутати Камінь-Каширської міської ради ініціюють обговорення створення ОТГ

12 Лютого 2018, 21:07
5304

У вівторок, 13 лютого, у Камені-Каширському відбудеться сесія міської ради.

На її розгляд депутати мають намір винести питання створення Камінь-Каширської ОТГ.

Зокрема, фракція «Українського об’єднання патріотів –УКРОП» Камінь-Каширської міської ради одностайно прийняла рішення про ініціювання проведення громадського обговорення утворення Камінь-Каширської ОТГ. Про це повідомляють члени фракції.

Депутати підготували відповідне звернення до Камінь-Каширського міського голови.

До речі, укропівців підтримали депутати фракції БПП, свободівці та позафракційні.

Як зазначає депутат міської ради Ігор Каденчук, загалом звернення підписало 11 депутатів міської ради. Його зареєстрували ще 8 лютого.

Нагадаємо, що Камінь-Каширська ОТГ має об’єднати Камінь-Каширську (м.Камінь-Каширський. с.Підцир»я. с.Олексіївка), Раковоліську (села Раків Ліс та Підріччя), Грудківську (село Грудки), Осівецьку (села Осівці. Ольшани, Залазько), Видертську (село Видерта), Ворокомлівську (село Ворокомле) , Клітицьку (села Клітицьк, Яловацьк, Гута-Камінська) громади.

 

 

Коментарі
14 Лютого 2018, 11:46
Хто не був жодного разу на сесії міської ради.просимо завітати, тому що відразу зрозумієте які люди вирішують долю міста. Дуже Важливо!!!!: обов'язково візьміть беруші для вух , бо від крику депутатів можете втратити барабанні перетинки, хоча і через беруші Вам буде все чутно, бо це крик невігласів,які борються аж ніяк не за інтереси громади. а звичайно кожен за свої особисті та своїх родичів.Неодноразово був на сесії, вражають крики саме депутата П.М.Герасимика, видно що людина зовсім неадекватна, нетолерантна і неврівноважена, складається враження як може така людина щось тверезо оцінювати тим більше приймати якісь свідомі рішення.Коли він кричить то синіє і біліє, не дає іншим можливості висловити свою думку і починається балаган і людина яка попала на сесію думає чи туди вона попала чи це зоопарк, чи дурдом, чи сесія м/ради.Хочеться достукатися до цих людей, бо ми часто судимо владу та що вище над нами, але спочатку огляніться і почніть з себе.Був на сесії районної ради, скажу відверто ситуація набагато краща, мабуть депутати районної ради більш виховані.Робіть висновки всі.
15 Лютого 2018, 10:56
На рахунок товариша Г. згоден, він нагадує Булгаківського Швондера, як способом ведення диспутів так і комуністичними ідеями, які рада бездумно підтримує.
15 Лютого 2018, 13:52
Також згідний з попередніми коментарями, а ще ця людина хотіла йти на мера, оце була би катастрофа для громади.оце би намучились люди!!!!
15 Лютого 2018, 14:08
Опублікуйте результати відкритого голосування, хай місто знає хто плює на його інтереси. Тих хто зраджує виборців зібралось аж Чотири чоловіка, навіщо брехня про підтримку цієї провокації БЮТ та Свободою?
15 Лютого 2018, 20:58
велика ганьба тим депутатам,які пруться до влади тільки заради власноі наживи і аж ніяк їх не цікавить доля простих людей, але зрештою що такі люди можуть вирішити якщо на кожній сесіі вони готові повбивати один одного якщо незадовільняються їхні інтереси
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром