Гунчик закликав не зволікати з утворенням ОТГ у Камінь-Каширському районі

13 Лютого 2018, 15:29
3064

Головний фінансовий документ краю на 2018 рік прийнято. Відповідне рішення ухвалили депутати під час позачергового 18-го засідання сесії обласної ради 8 лютого поточного року. Тож під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика розглянули підсумки виконання місцевих бюджетів, рух коштів через казначейство, заслухавши представників головних фінансових структур краю.

Найперше, очільник ОДА окреслив першочергові завдання, над якими працюватимуть упродовж тижня. Серед них: продовження роботи членів профільної комісії щодо оцінювання проектів, які фінансуватимуть цьогоріч за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Голова облдержадміністрації закликає фахівців якнайшвидше завершити роботу, адже у цьому році фінансування можуть розпочати вже у квітні, – повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Водночас, не менш важливим лишається утворення об’єднаних територіальних громад. За добровільним принципом їх створення планують завершити у 2018 році. Відтак, Володимир Гунчик звернувся до органів місцевого самоврядування, сільських селищних голів, аби ті активізували роботу і не зволікали із об’єднанням територій. Особливу увагу зосереджують на Камінь-Каширському та Горохівському районах, де нині поки не створено жодної ОТГ.

Коментарі
14 Лютого 2018, 12:47
Якщо «Батьківщина» в опозиції до чинного Президента, то чому її волинський підрозділ не наполягає у звільнені Гунчика, а Каменське районне відділення не виступає проти Дунайчука? Мир з губернаторами свідчить про те, що, або Юля торгується з Президентом з приводу влади, або її регіональні підрозділи їй не підпорядковані.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39