Садили картоплю та стрибали: як школярі боролися за перемогу в естафетах

17 Лютого 2018, 11:44
2386

У четвер, 15 лютого, у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Підцир’я Камінь-Каширського району відбувся І-й етап відкритого Фестивалю м. Каменя-Каширського «Веселі старти» під гаслом «Здорові діти – здорова нація».

Участь у ньому взяли школярі 3-4 класів. За першість змагалися 2 команди, – повідомляє Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

Такі змагання проводилися вперше і для більшості дітей це – перші змагання.

Школярі змагалися в п’яти естафетах це – «Садіння картоплі», «Стрибунці», «Флорбол», «Фітбол» та «Фрізбі». 

Головна мета змагань – залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, популяризації здорового способу життя, формування патріотичних почуттів покоління, що підростає, які засновані на почутті відповідальності та гідності за свою команду.

Під час змагань діти показали, як уміють достойно долати труднощі, підтримувати свої команди, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку. 

Змагання пройшли у суто спортивній атмосфері, юні спортсмени завзято боролися за перемогу у кожній естафеті, продемонструвавши спортивну майстерність та справжню волю до перемоги. 

За результатами змагань призові місця посіли:
І місце – команда ЗОШ І-ІІІ ст. села Підцир’я ;
ІІ місце – команда НВК № 1 міста Каменя-Каширського

Переможці фестивалю були нагороджені командними кубками та грамотами, а учасники команди-переможця отримали індивідуальні дипломи від Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор Панасюк Сергій Іванович).

У Другому етапі фестивалю будуть приймати участь команди-переможці першого етапу, а саме з ЗОШ І-ІІІ ст. сіл: Сошично, Підцир’я, Раків-Ліс, Воєгоща та відповідно НВК № 1 та НВК № 2 міста Каменя-Каширського. 

Змагання другого етапу відбудуться 19 лютого 2018 року на базі НВК № 2 міста Каменя-Каширського о 12.00 год., на яких відповідно шість команд будуть виборювати дві командні-путівки для участі в фіналі обласного фестивалю «Веселі старти» серед школярів 3-4 класів під гаслом «Здорові діти – здорова нація», що відбудеться 24 лютого 2018 року в місті Володимир-Волинську.

 









 

Коментарі
17 Лютого 2018, 15:17
"Головна мета змагань – залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, популяризації здорового способу життя, формування патріотичних почуттів покоління, що підростає, які засновані на почутті відповідальності та гідності за свою команду". Ключові прикметники: систематичних, здорового, патріотичних. Проте тут триєдина мета, а чи можна одним засобом досягти три принципово різні мети? Тут, розумієте, тема для цілої дисертації. Одне зрозуміло, що таким способом налагоджуються внутрішні і зовнішні зв'язки в учнівських класах, тобто формуються дитячі колективи, що і є головною і реально досяжною виховною ціллю таких заходів.
17 Лютого 2018, 18:38
Головна ціль цих акцій, оприходувати кошти і показати бурну ,спортивну діяльність Панасюка, з його нібито спортивною діяльністю, тим більше приходить час звіту за використані кошти. Цікавий цей пан, маючи власну програму і не зареєстрованих робітників, яким ще й не виплачує заробітну плату.
18 Лютого 2018, 12:47
Як виглядає цей Панасюк? Таких прізвищ багато в Ратнівському районі.
19 Лютого 2018, 22:05
За 1.02.18 публікація 10.12 4фото в чорному костюмові з вусами.
19 Лютого 2018, 22:27
Дякую. Ґудзики в маринарці вміє гонорово застібати (нижній не застібнутий)-це атрибут культурного використання маринарки. Я намаюсь завше так в маринарці ходити, після того, як вперше цей прийом побачив 18-річним хлопцем у доцентів інституту, куди поступив вчитися.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024