Камінь-Каширський: офіційно представили нового районного військового комісара

19 Лютого 2018, 17:32
8417

Сьогодні, 19 лютого, у стінах райдержадміністрації відбулося офіційне представлення нового військового комісара Камінь-Каширського районного військового комісаріату.

Ним став майор Сергій Швачко, який до цього обіймав посаду заступника комісара – начальника відділу комплектування і призову Володимир-Волинського об’єднаного районного військового комісаріату. Разом з тим, Сергій Євгенійович у складі 51-ї окремої механізованої бригади брав участь у бойових діях у зоні АТО, – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

У присутності керівництва району, очільників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій, представників райвійськкомату обласний військовий комісар Роман Кулик відрекомендував свого колегу.

Окрім того, він окреслив ряд заходів, виконання яких – на часі. Зокрема, йшлося про призов на військову службу за контрактом, переформування військових комісаріатів у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, функції яких повинні трансформуватися від адміністративних до рекрутингових та соціально-сервісних тощо.

У свою чергу, керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук озвучив питання щодо забезпечення районного військового комісаріату автотранспортом підвищеної прохідності. Роман Анатолійович запевнив, що незабаром дане питання вирішиться.

 


 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024