У Черче відбулася зустріч із учасниками АТО

24 Лютого 2018, 19:58
4982
У школі села Черче відбулася зустріч із учасниками антитерористичної операції.
Запросили на неї жителів села Черче, учасників АТО – Олександра Маковецького та Романа Хлистіка, а також мам військовослужбовців Аркадія Корольчука, Свистуна Володимира, Олександра Лагоди та Андрія Дудіка.
 
Підготували для гостей концерт «Таких, як ви - чекають все життя».

 


«Справжнім героям ми присвячуємо цей захід – героям нашого часу», - лунали слова з вуст ведучої Таїсії Приймачук.
 



 


 


 


У заході взяли участь найталановитіші учні місцевої школи, що виконали для гостей безліч віршів та пісень. Серед них - Тетяна Геліч, Владислав Кацевич, Олександр Шевчик, Ілля Лагода, Тетяна Хомич, Софія Ліпич, Вікторія Ребій, Анна Щур, Марія Ткачик, Аліна Романович, Андрій Дзенік, Анна Ярошук, Ірина Лесик, Дарина Хомич, Марта Романюк, Оксана Крижановська, Віка Кацевич та інші.
 

 





Свою шану до подвигу бійців та військовослужбовців проявили і вчителі Черченської школи. Зокрема, авторський вірш зі сльозами на очах зачитала дочка учасника АТО Олександра Маковецького – Оксана. Поетичні рядки присвятила батькові.

А учителька музики Олександра Хлистік виконала для героїв пісню «Дай, Боже, сили нашим солдатам».
 

 


 

 

 



 «Святе Письмо говорить, що з початку Бог розселив людей по всьому світові і кожному народу дав землю. Богом дана земля є святою і рідною. Тому її захист – це найперший обов’язок кожного народу», - продовжила ведуча Анна Вакулінська.
 


«Для нас такою землею є Україна. Вона полита потом і кров’ю сотень поколінь наших працелюбних і героїчних предків, які зберегли для нас нашу солов’їну мову, а нас самих наділили веселою вдачею, співучістю, працьовитістю, щирістю…», - додала Таїсія Приймачук.
 




Тих, хто полягли в бою за рідну землю вшанували хвилиною мовчання.

До привітань долучилися й місцеві жительки - Віра Дудік та Лідія Іванівна.
 

 

Останнім акордом заходу був виступив юного бандуриста Вадима Корольчука разом із сестричкою Катериною.

 

Коментарі
24 Лютого 2018, 22:42
Молодці!
25 Лютого 2018, 00:47
А на цій зустрічі, випадком, атошники не "подякували" своєму Соколу, що свого часу, ще на початках у найважчий для України період проігнорував Указ Президента України про мобілізацію та навіть не проінформував про це мешканців, що проживають на території сільради? А пасувало б! Його і нині не видко у перших рядах серед глядачів, стидно у очі дивитися? Це не премії собі з дружиною оформляти, тут мужність потрібна, а не жадібність...
25 Лютого 2018, 09:31
Це була зрада! А діти та їх вчителі - молодці. Плачу і радію, що немає серед них гнилої порослі соколовщини: щирі слова, світлі обличчя, віра в Україну та гордість за батьків. Ні, пане Соколов, не вмерла Україна , як би ви не пнулись. А в очі цим героям, матерям загиблих не соромно дивитись?
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024