Голова РДА прозвітував про роботу у 2017 році

26 Лютого 2018, 19:12
2412

У понеділок, 26 лютого, голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук публічно відзвітував про підсумки роботи в 2017 році в рамках розширеного засідання колегії райдержадміністрації.

Захід відбувся у залі засідань районної ради за участі представників органів влади, місцевого самоврядування, членів колегії, інститутів громадянського суспільства, ЗМІ, – сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

За словами Валерія Савовича, позитивний результат у вирішенні тих чи інших питань соціально-економічного розвитку Камінь-Каширщини залежить насамперед від ефективної співпраці між органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, депутатським корпусом та громадськістю.

– Пріоритетним завданням залишається виконання Стратегії розвитку району, яка включає в себе збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів, створення нових робочих місць, залучення інвестицій в економіку краю, розвиток інфраструктури населених пунктів, створення комфортних умов проживання населення та покращення матеріально-технічної бази бюджетних установ, – наголосив під час своєї доповіді керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук. – Зрозуміло, що далеко не всі питання, над якими ми працювали протягом року, вдалося вирішити, тому сприймаю конструктивну критику. В свою чергу, сподіваюсь на підтримку громади у вирішенні болючих проблем нашого району.»«

Нагадаємо, керівники органів виконавчої влади щорічно виступають з публічним звітом про підсумки діяльності державного органу відповідно до частини третьої статті 45 Закону України від 10 грудня 2015 року № 889-VIII «Про державну службу» та на виконання Наказу Національного агентства України з питань державної служби від 20 грудня 2016 року № 277 «Про затвердження Типового порядку проведення публічного звіту керівника органу виконавчої влади».

Коментарі
27 Лютого 2018, 10:46
"Пріоритетним завданням залишається виконання Стратегії розвитку району,..."- Валєра, ти про що,які нахрен стратегії ,утворюйте громади і дайте людям самим дбати про свої села.І тоді побачимо "підтримку громади у вирішенні болючих проблем ".Невже ви ще до цього часу не зрозуміли ,район як адмінодиниця вичерпав себе,пора розбігатись.
27 Лютого 2018, 22:02
"глас народу" прямо як Геник Москаль міцні словечка вплітає.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024