У Камінь-Каширському районі запустять деревообробну лінію

27 Лютого 2018, 13:10
3443

Лісова галузь Волині – під пильним оком активістів, екологів, депутатів різних рівнів, а також – під прицілом журналістської уваги. У сторону лісівників звучить чимало критики. Натомість лісова галузь – одна з небагатьох, яка показує приклад життєстійкості, а лісівники запевняють, що справляються як із виробничими, так і з соціальними завданнями.

В інтерв’ю «Волинської правди» з Олександром Кватирком згадується і Камінь-Каширський район.

Головний лісівник області зазначає: «У березні плануємо запустити в області три великих деревообробних лінії, які будуть виробляти додатково 10 тисяч метрів кубічних лісу. Це дасть можливість частково відійти від послуг малого бізнесу. Ці лінії будуть працювати у Любомльському, Старовижівському і Камінь-Каширському районах».

Щодо африканської чуми диких свиней Кватирко зазначив: «Проблема дуже близько, але нас вона іще не торкнулася, тобто зараження диких кабанів на Волині немає. Для людини ця хвороба не страшна. Але свійська тварина теж заражається. І такі випадки у 2017 році були зафіксовані у Камінь-Каширському районі. Лісівники постійно моніторять ситуацію».

Коментарі
27 Лютого 2018, 18:22
"Натомість лісова галузь – одна з небагатьох, яка показує приклад життєстійкості, а лісівники запевняють, що справляються як із виробничими, так і з соціальними завданнями" - так-так, показує, поки під чисто ріжуть увесь ліс. А як виріжуть , чи пак - коли короїд зжере всі сосни, то й соціальний вимір лісівників впаде, і галузь загнеться. У нас же ж одним днем живуть, аби мені і зараз і по повній.
27 Лютого 2018, 18:58
треба Буська з родиною вивезти на Сибір валити тайгу за те, що він зробив з нашим лісом. Хоча почав те все, ще Домарецький і Вовк
27 Лютого 2018, 19:44
Вже вовк непрацює чотири роки думаю Бусько вночі не возить і не ховається так як ви ночами неспите злодії а нарахунок Сибіру я думаю він буде радий там більший розмах
27 Лютого 2018, 21:43
І знову цей ледацюга Домарецький на слуху. А дідку все до лампочки: попиває горілочку, на молодиць поглядає, на пенсію діда ніхто не гоне. Такому життю і позаздрити можна.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024