Чи фінансуватимуть об'єкти Камінь-Каширщини із Державного фонду регіонального розвитку

01 Березня 2018, 11:20
1719

Затверджено попередній відбір інвестпроектів, які фінансуватимуться за кошти ДФРР

Для Волинської області у 2018-му році з Державного фонду регіонального розвитку передбачено 192, 1 млн грн. Спеціальний фонд складатиме 64 млн грн, загальний фонд – 128 млн грн, – повідомляють на сайті Волинської ОДА.

Нині вже завершено незалежне оцінювання усіх інвестиційний проектів, які пропонувались до фінансування у 2018-му році. Тож 27 лютого 2018 року під керівництвом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика відбулось засідання комісії з питань попереднього відбору інвестиційних проектів, які можуть фінансуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, де власне й затвердили попередній відбір.

Таким чином комісія прийняла рішення затвердити перелік, що складатиметься з трьох блоків, який своєю чергою подаватиметься міжвідомчу комісію. Також дано доручення завершувати роботи щодо забезпечення співфінансування переможців проектів.

Зрештою в опублікованому переліку об’єктів, що фінансуватимуться з ДФРР, із об’єктів Камінь-Каширщини є лише дитячий садочок села Бузаки. Його внесено у резервний список.

Резервний список затвердили, аби у випадку зняття фінансування коштів з того чи іншого проекту, економії коштів чи додаткового фінансування була можливість їх реалізувати. До так званого резервного фонду увійшли ті, що були наступні за списком переможців, але не набрали достатню кількість балів під час незалежного оцінювання.

 Отож, у розділі «спортивна інфраструктура» до резерву увійшли: реконструкція стадіону у с.Чорторийськ Маневицького району (рейтингова оцінка – 61,333 бали) та реконструкція стадіону в смт Головне Любомльського району (рейтингова оцінка – 57,333 бали ); у розділі «енергозбереження та енергоефективність» – капітальний ремонт шатрової покрівлі школи на вул. Молодіжній, 6 в с. Старі Кошари Люблинецької ОТГ Ковельського району (рейтингова оцінка 52,666 бали) та реконструкція даху загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у с.Овадне Володимир-Волинського району (рейтингова оцінка 51 бал); та до «стратегії розвитку області» – реконструкція дитячого навчального закладу в с.Бузаки Камінь-Каширського району (рейтингова оцінка – 50 балів), реконструкція будівлі клубу під амбулаторію ЗПСМ та дошкільного навчального закладу в с.Штунь на вул.Лесі Українки Любомльского району (рейтингова оцінка – 48,33 балів), реконструкція даху районного будинку культури у м.Володимир-Волинський (рейтингова оцінка – 47, 666 бали).

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39