Спортивна зима: у Камені-Каширському відбувся фестиваль з волейболу

02 Березня 2018, 13:21
5090

У неділю, 25 лютого, в місті Камені-Кашиському пройшов другий етап відкритого фестивалю з волейболу, який організував Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом молоді та спорту Камінь-Каширської районної державної адміністрації та районної ВФСТ «Колос».

Змагання відбувалися за Всеукраїнською програмою фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів “Спортивна зима”, – повідомляє Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

З вітальним словом виступив директор Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Панасюк Сергій Іванович, який привітав учасників команд зі стартом ігор та побажав якісних спортивних баталій і виходу найсильніших команд до фінальної стадії фестивалю. 

Всього участь у змаганнях взяло 18 команд. До півфіналу вийшли команди сіл Брониця, Воєгоща, Рудка-Червинська, Полиці, Нуйно, Сошичне, Раків Ліс та Грудки.

З них у фінал пройшли волейболісти сіл Раків Ліс, Рудка-Червинська, Сошичне та Брониця.

Волейбольні поєдинки між ними відбудуться у неділю, 4 березня, в спортивному залі вищого професійно-технічного училища міста Каменя-Каширського.

Саме серед команд сіл Раків Ліс, Рудка-Червинська, Сошичне та Брониця буде визначено, хто носитиме звання найсильнішого волейбольного колективу сезону 2017-2018 року.
 







1


 

 

Коментарі
02 Березня 2018, 15:37
Щось таки є спільного між Волинським Каменем-Каширським та Вологодщиною, що в Росіі (якщо зайти на сайт "СеверИнфо, Новости Вологды") так там теж один здоровий спосіб життя та як підтвердження численні публікації про спортивні змагання вологодських хлопів.
02 Березня 2018, 18:53
Самозванець 13:37. Що це ти пишеш дурень?
02 Березня 2018, 21:50
Троль 16/53.
02 Березня 2018, 22:27
Скористаюсь іншим повідомленням щоб розповісти про брехню Юлі, оскільки, як зазначив Йо, вона вже поза критою на Камені. Юля бреше, бо так їй наказ путлін. Концесія і продаж, то є різні речі. Натомість концесія газопроводу дасть можливість залучити до його утримання закордонні інвестиції. А по-друге, чим більше буде учасників догляду за газогоном, тим меншою є ймовірність різного роду паралельних «потоків». Путлін зацікавлений у технічному зношенні мережі та її максимальної відокремленості від Європи.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром