Вимушених «канікул» на Камінь-Каширщині не буде – з 5 березня усі на навчання

04 Березня 2018, 10:08
2456

Навчальні заклади у Камінь-Каширському районі тимчасово не призупинятимуть навчання.

Проблему із газопостачанням в Україні оперативно вирішили. Тож у понеділок, 5 березня 2018 року, усі дошкільні навчальні заклади, школи, професійно-технічні та вищі – працюватимуть у звичному режимі.

Рішення про те, що вимушених «канікул» не буде на Волині, було прийняте, 3 березня, після відповідного рішення Кризового комітету Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Керівництву ВНЗ та органам місцевого самоврядування у підпорядкуванні яких перебувають інші заклади освіти надіслано спеціальні листи-роз’яснення, де зазначено наступне:

Відповідно до рішення Кризового комітету при Міненерговугілля (протокол №2 від 03.03.2018 року) вирішено відновити роботу закладів освіти та їх газопостачання по всій території України з 5 березня 2018 року.

Виняток становлять заклади освіти, що не працюють з причин, не пов’язаних з газопостачанням, наприклад, такою причиною може бути карантин або інші особливі обставини.

Розпорядження про відновлення роботи закладів освіти у Волинській області, 3 березня,  підписав і голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Тож початок робочого тижня для усіх волинян розпочнеться у звичному режимі, – про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Ситуація, що склалася через зниження тиску в газотранспортних мережах і виникнення дефіциту газу всередині України в результаті протиправних дій російського газового монополіста «Газпром», в цілому контрольована і не несе глобальних негативних явищ. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман і додав: у вівторок-середу ситуація «буде повністю стабілізована».

 

 

 

 

 

Коментарі
04 Березня 2018, 15:49
А чому наша мєсна власть нам нічого не повідомила ще відучора??Чи в них немає інтернету , електронної пошти , мобільних телефонів ?
05 Березня 2018, 10:46
Хіба ви незнаєти що внас котельні практично всі на твердому паливі яке відношення до газу мають школи скажіть людям
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром