Скільки дітей у районі опинилося у складних життєвий обставинах

05 Березня 2018, 12:34
3649

У районі на профілактичному обліку перебуває 61 дитина, яка проживає у 21 сім’ї, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків. Протягом 2017 року на профілактичний облік взято 3 дітей, а у зв’язку з припиненням підстав перебування на обліку та досягненням повноліття знято з обліку 22 дитини. Проте співпраця профільних структур району дає змогу ефективно організувати роботу з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Про це йшлося сьогодні, 5 березня, під час апаратної наради в голови райдержадміністрації Валерія Дунайчука, – повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

– Виявлення дітей, які виховуються у неблагополучних сім’ях, здійснюється службою у справах дітей райдержадміністрації спільно з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, виконкомами сільських рад, педагогічними колективами, працівниками районної лікарні, правоохоронних органів, – зауважив начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Степан Сидорчук. – Наразі на профілактичному обліку перебуває 61 дитина, яка проживає у 21 сім’ї, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків. Протягом 2017 року на профілактичний облік взято 3 дітей, а у зв’язку з припиненням підстав перебування на обліку та досягненням повноліття знято з обліку 22 дитини.

Також Степан Степанович наголосив, що кожного місяця згідно з графіком проводиться обстеження житлово-побутових умов проживання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

– Питання, яке ми сьогодні розглядаємо – дуже важливе, адже воно стосується майбутнього нашої держави – дітей, їхнього розвитку та виховання. Тому тримаймо руку на пульсі з метою оперативного реагування на факти бездоглядності дітей та упровадження відповідних заходів для їх соціального захисту. Не менш важливе проведення профілактичної роботи з неповнолітніми у вигляді бесід, лекцій тощо, – резюмував керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук.

 

 

 

Коментарі
06 Березня 2018, 00:42
Наша камінь каширська служба в справах дітей на чолі із «стьопкою» і тетяною петрівною займають лише посадові місця і абсолютно холоднокровно не переймаються завданнями для яких їх туди посадили (покищо).один бивший мєнт пенсіонер,якому все по цимбалам,а тетяна петрівна шановній просто немає на основі чього порівняти батьківську любов до дитини. у їхніх всіх випадках винен тільки батько,і всі одговорки -звертайтесь в суд.А Ви шановний стьопка і танюша якого милого там сидите,і яка ваша функція в даній службі ??вже 4 роки так і не пойму!!до вас звертаються за допомогою,що права дітей порушують,що біда може бути,а у вас все шуточки.пора вже давно вас міняти пане сидорук і тетяна,є багато молодих і перспективних з чуйними серцями і душами.
06 Березня 2018, 01:59
Що це за добродій Стьопка?
06 Березня 2018, 10:33
Сидорчук степан степанович, а в народі «стьопка».
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024