У Камені-Каширському до 8 березня продають благодійні солодкі букети

05 Березня 2018, 17:33
8087

Камінь-Каширська ГО «Молодь поряд» знову проводить благодійну акцію

Члени громадської організації спільно із працівниками районної дитячої бібліотеки та працівниками Камінь-Каширського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді виготовили святкові солодкі букети до Міжнародного жіночого дня. Їх вони пропонують придбати небайдужим людям.

Виручені кошти підуть на потреби дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Про це ГО «Молодь поряд» повідомляє у соціальній мережі Facebook.

«8 березня - свято весни. Кожна жінка чекає привітань. Вся чоловіча частина людства поспішає порадувати своїх улюблених букетом квітів. Чому б не здивувати жінок і зробити подарунок, який виготовлений з любов’ю, адже крім незвичайних і оригінальних букетів вони отримають більше – тепло Вашого серця, – пишуть у соціальній мережі. 

До речі, громадська організація повідомляє також, що спеціальні букети чи окремо квіточки можна ще замовити. Звертатися слід за телефоном 0989897270 (Світлана)

«У кожну квіточку, крім цукерки, ми вклали частинку любові, – пише  «Молодь поряд».

 

2



2


 

 

Коментарі
05 Березня 2018, 20:22
Вам вже давно треба знати : <br/>1) Весна за календарем настає не 8 березня , а 1 березня. Астрономічна весна &quot;приходить&quot; 21 березня - день весняного рівнодення.<br/>2) Не продовжуйте совдепівські традіції клари цєткін і рози люксємбург!
05 Березня 2018, 20:52
Раніше компартія, комсомол організовували подібні зустрічі тепер ГО роблять свою справу. Люди зустрічаються, спілкуються чому усе це має бути гіршим як і раніше ?
06 Березня 2018, 09:51
Тобто , такі ГО як ця &quot;Молодь поряд&quot; - це продовження компартії і комсомолу???
06 Березня 2018, 10:57
При чому тут партія і комсомол? Чому дівчата , жінки і найріднішші мами неможуть мати один день для святкування? Так друга неділя травня є днем матері, але на жаль не всі жінки є мамами. Адже для чоловіків є і День Українського Козатцтва,Захисника України і День збройних сил України чим ми кращі за наших чудових дівчат, жінок,мам?
06 Березня 2018, 13:36
&quot;Тобто , такі ГО як ця &quot;Молодь поряд&quot; - це продовження компартії і комсомолу&quot;: ні Ви не розуміте це продовження асоціації спілкування між людьми, молоді зокрема яким інколи якщо не &quot;ренета&quot; то принаймі якийсь там бар в К.-К. в якому віддасиш ще кілька десятків гривень для того щоб тільки себе показати та на інших подивитися. Молодь мусить мати таку собі розвагу як бачитися, спілкуватися та інше. Раніше так комсомол та комуністи брали на себе таку своєрідну роль. Тепер слава богу наше суспільство не таке заполітизоване хоча як сказати наша молодь не має, і не має політичних прглядів на життя. Тут як подивитися але в більшості Вона Їх не має але залишаються прості людські відносини по-між собою. В організації такого становища велику роль грають та можуть грати ГО і їх ще мало, Їх мало б бути більше. У принципі культура, будинки культури, клуби на селі можуть організовувати такі вечори зустрічей, вечори відпочинку та інше. Взагалі культура, їхня бюджетна сфера можуть тільки й утриматися сьогодні на плаву якщо вони зможуть впроваджувати щось подібне якщо ні то їхня роль у сучасному українському світі та району зокрема може знівелюватися й тоді знову роботи немає і нічого не буде. Ця зустріч дуже важливо.
06 Березня 2018, 21:26
&lt;p&gt;Ти &amp;nbsp;із своїми &amp;quot;Раніше так комсомол та комуністи брали на себе таку своєрідну роль. Тепер слава богу наше суспільство не таке заполітизоване хоча як сказати наша молодь не має, і не має політичних прглядів на життя. &amp;quot; Якраз цим совдепія і політизувала це так зване &amp;quot;васьмоє марта&amp;quot; .&lt;/p&gt;
06 Березня 2018, 22:41
&lt;p&gt;Щодо жінок чи дівчат - поясню простіше . Дівчата є ПОТЕНЦІЙНИМИ матерями , а УСІ жінки - БЕРЕГИНЯМИ сімейного ВОГНИЩА .А тому другий день травня є ДНЕМ МАТЕРІ .МІЖНАРОДНИМ.&lt;br /&gt; ЗАДОВГО ДО ТВОГО ДОВБАНОГО &amp;quot;ВАСЬМОГО МАРТА&amp;quot;.&lt;br /&gt; СВЯТА&lt;br /&gt; КЛАРІ ЦЄТКІНД і РОЗІ ЛЮКСЄМБУРЬГ&lt;/p&gt;
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024