Стобихівка: багатодітну родину, яка прихистила лелеку, показали по 1+1

07 Березня 2018, 08:49
6701

У селі Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області багатодітна родина Осадчуків прихистила на зиму знесиленого лелеку, який не відлетів в теплі краї.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, – пише Волинь24.

Восени знесиленого птаха на своєму подвір'ї знайшов голова родини Володимир. Лелека хоч і був сильно ослаблений, гордо ходив серед курей. З ним ж він і залишився зимувати.

Господарі підгодувували птаха, поки не стало зовсім холодно, а потім забрали в приміщення з іншими домашніми птахами. З птахами він живе мирно, хоча вже виявив лідерські якості, зазіхнувши на авторитет «місцевого» індика.

Усі дев’ятеро дітей родини турбувалися про птаха, годували та зігрівали його усю зиму. Гуляють діти з птахом теж разом, а от до хати птаха не беруть. Рибу для нього купують спеціально у магазині, а ось восени він навіть сам ловив жаб, мишей і навіть вужа.

Скоро родичі лелеки мають повернутися з теплих країв. А тим часом в родині вірять, що якщо птах і приєднається до своїх родичів, все одно до них повернеться, і не сам, а вже з десятою дитиною.

 

Коментарі
07 Березня 2018, 10:54
Ще б той лелека не знесилився - ДЕВ'ЯТЬ поставок в одну хату. По тарифах Нової пошти, якщо врахувати страхівку вантажу та відстань доставки, то він заслужив не тільки зиму, а повну пенсію.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024