Камінь-Каширська лікарня отримає обладнання для дослідження серця

07 Березня 2018, 14:40
4971

На Волині медзаклади «вторинки» і «третинки» отримають обладнання від Світового Банку

Обладнання для неінвазивних досліджень серця поставлять у заклади вторинного та третинного рівня надання послуг. Адже 5 березня на Волині у рамках реалізації Субпроекту ««Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області»» підписали договірну угоду ICB-G № 6.2.2.1/1 «Закупівля медичного обладнання та розхідних матеріалів для медичних закладів вторинного та третинного рівнів (1 фаза)» (Лот №1). Розчерки пера під документами поставили начальник управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк та директор товариства з обмеженою відповідальністю «ІМЕСК» Максим Кетько, - повідомляють на сторінці проекту Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу- Волинська ОДА у Facebook.

Фірма «ІМЕСК» виграла тендер на постачання такого медобладнання, як електрокардіографи портативні 6-канальні (18 штук), електрокардіографи 12-канальні з автоматичною обробкою даних ( 8 штук), комплекти для комбінованого добового холтерівського моніторування ЕКГ (6-канальні) (5 штук), комплекти для комбінованого добового холтерівського моніторування ЕКГ (12-канальні) (2 штуки), комплекти для добового моніторування артеріального тиску (7 штук), комплекти для проведення велоергометрії (6 штук). Вартість цієї техніки – понад 153 тисячі євро.

Розподіл обладнання здійснювали, враховуючи забезпечення медичних закладів вторинного і третинного рівня обладнанням та розхідними матеріалами для лікування серцево-судинних захворювань. Тож новинки отримають Луцька міська клінічна лікарня, Волинська обласна клінічна лікарня, кардіологічні відділення Ковельської та Камінь-Каширської центральних районних і Нововолинської міської лікарень, Волинського обласного госпіталю ветеранів війни, центральні районні лікарні Волинської області. Для поставки усієї техінки фірма має 120 днів.

Коментарі
07 Березня 2018, 16:54
Давай, давай.....
07 Березня 2018, 18:12
Нарешті щось капнуло для району алещоб щось капало більше то слід наполегливо працюввати усьому корпусу депутатів цього краю, голові районної ради який сидить в районі безвіїздно як будь-то йому виписали підписку на невиїзд, міському меру який також сидить сидьма й хоче ще всидіться ще до якого року, сидить голова РДА який має медичну освіту та який має розуміти що якщо медицина району буде на високому рівні то в район потягнуться люди. Але вони усі цього не розуміють через те що не бажають.
07 Березня 2018, 18:35
Медицина на високому рівні там, де працює бізнес, крутяться гроші. Відповідно туди тягнуться кваліфіковані, здібні кадри, бо можуть в тих умовах не виживати, а заробляти. А так скільки папуасам ракет не давай, вони все одно воювати ними краще не стануть!
07 Березня 2018, 22:09
Каденчуку який же ти і дурень. Дорослий чоловік але ідіот
07 Березня 2018, 23:43
хто із камінських лікарів буде працювати на цьому обладнанні?
08 Березня 2018, 17:49
Чого ви чіпаєте Каменя, от привезуть сучасний заокеанський апарат для виявлення та лікування старечої деменції і він матиме особистий бонус та абонемент на процедури, адже тривалий час в комп'ютері "піклується" про госпітальний округ, дає підсрачники начальству, щоб не сиділи склавши руки і їхали з "зеленицями" до області вибивати медичну апаратуру. Адже "...якщо медицина району буде на високому рівні то в район потягнуться люди".
09 Березня 2018, 00:28
"Адже "...якщо медицина району буде на високому рівні то в район потягнуться люди".": звичайно якщо враховувати той факт що в Любешові, Ратно або в Маневичах ситуація не гірша як в Камінь-Каширську, а подекуди й краща то до Вас точно потягнулися б. Потім крім того тим більше що госпітальний округ не в Камінь-Каширську через те, що тут медицина є з гіршою ніж скажімо поряд Любешова або Ратно. Ось так до Вас люди й потягнулися як би у ВАс була медицина хоч би трохи була кращою, а так любешівцям вигідніше за медичним обслуговуванням їздити повз Камінь-Каширський до Ковеля або Луцька через Маневичі але тільки не до Камінь-Каширська. Робіть висновки.
09 Березня 2018, 11:38
Гумор - інтелектуальна здатність помічати в явищах їх комічні сторони. Почуття гумору пов'язане з умінням суб'єкта виявляти протиріччя в навколишньому світі. У широкому сенсі - все, що може викликати сміх або усмішку. Це вікіпедія, а поняття "дебіл" там знайдіть самостійно. Це ви, шановний!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024