Теклине: змагалися спортивні козачата

13 Березня 2018, 10:38
6492

У селі Теклине Камінь-Кашиського району в спортивному залі ЗОШ І-ІІ ст. відбувся фестиваль «Гарт спортивних козачат» під гаслом: «Здорові діти – здорова нація», який організував Камінь-Каширський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом освіти та науки Камінь-Каширської районної державної адміністрації.

З вітальними словами виступили директор Камінь-Каширського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Панасюк та директор місцевої загальноосвітньої школи Василь Нивчик, які  побажали дітям наснаги у спортивних змаганнях, ‒ пише Волинська правда.

У фестивалі взяло участь 7 команд, у складі яких були дівчатка та хлопчики 5-8 класів, загальною кількістю 70 учасників. Фестиваль включав у себе 12 естафет.

Поруч із загальноприйнятими вже естафетами «Садіння картоплі», «Стрибунці», «Стрибки на скакалці», «Катання обруча», та «Передача м’яча» учні змагалися в дуже цікавих та захоплюючих естафетах «Павучок», «Хто спритніший та швидший», «Жонглер», «Тачка» та «Баскетболіст».

Після завершення спортивних естафет назвали переможців: І місце  виборола команда з ЗОШ І-ІІІ ст. села Бужаки, ІІ місце – ЗОШ І-ІІ ст. села Мостище і ІІІ місце ‒ у НВК села Видричі.

Команди-переможці були нагороджені кубками та грамотами, учасники команд переможців ‒ особистими дипломами та медалями від Камінь-Каширського міського центру ФЗН «Спорт для всіх», а від Камінь-Каширської організації профспілки працівників освіти та науки України  три команди-переможці отримали м’ячі та перехідний кубок.

Коментарі
17 Березня 2018, 13:07
Які Бужаки ? Бузаки!!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024