Камінь-Каширський: у будинку культури слухали «магічну» історію

14 Березня 2018, 15:27
3000

Презентація фентезійного роману відомої письменниці Орести Осійчук, як і анонсував Район.Камінь-Каширський, відбулася у вівторок, 13 березня.

Охочих послухати історію про пригоди відважного хлопчика у небезпечному світі Узбережжя зібралося так багато, що з районної бібліотеки зустріч перенесли у будинок культури.

1

 

Фентезійний роман, що вийшов друком у видавництві «Синя папка» восени минулого року, збирає шанувальників по всій Україні. Кількадесят школярів, вчителі, бібліотекарі та просто шанувальники сучасного фентезі слухали розповіді письменниці про особливості життя у світі Узбережжя, знайомилися з істотами, які його населяють, та захоплювалися сміливістю одного 14-річного Айхо, якому випало пройти нелегким шляхом та постійно робити вибір між Світлом і Тінню в собі.


 

Зустріч у місті організувала директорка дитячої бібліотеки Світлана Трикош.

У Камені-Каширському на авторку чекали не просто вдячні слухачі. Для «магічної» атмосфери фентезійних читань школяр Ілля зіграв на бандурі «Колискову для Белли» з кінофільму «Сутінки».



 

Авторка демонструвала майбутнім читачам карту Узбережжя, за якою вони пізнавали цей новий загадковий світ. Дітлахи засипали Оресту питаннями щодо химерних місцин, міст-фортець і могутніх держав, а також допомогали обрати назву для другої частини.

Зустріч закінчили традиційною автограф-сесією. Дітей настільки захопив світ хлопчика Айхо, що вони розкупили усі книги, які привезла із собою Ореста Осійчук.

До речі, письменниця була приємно вражена зустріччю із камінь-каширцями, про що написала у своєму пості у Facebook.

 

 

Коментарі
14 Березня 2018, 19:19
Якщо те фото яке було показане дітлахам знайдеться десь зі написаних кодів то це буде рахуватися плагіатом про те швидше всього що молода пані запозичила в знайомих.
15 Березня 2018, 00:26
О! Знову шкандаль! Яке фото?
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024