Губернатора Волині з Камінь-Каширщини можуть замінити кіровоградцем

15 Березня 2018, 13:00
2711

Волинську ОДА чекають кадрові зміни. На засіданні Кабінету міністрів України обговорювали призначення на посаду голови Волинської ОДА генерал-лейтенанта Олександра Савченка.

Він раніше був заступником міністра МВС України та першим заступником голови Київської ОДА, – повідомляє Район.Луцьк.

Подання на призначення нового губернатора внесли у середу, 14 березня.

За інформацією Волинь24, чинний губернатор наразі перебуває у відпустці. Коментувати кадрові зміни поки не може, оскільки, за його словами, дізнався про них зі ЗМІ. Більше про нове призначення стане відомо у понеділок, 19 березня.

Нагадаємо, що раніше Володимиру Гунчику присвоїли звання підполковника.

 

 

Коментарі
15 Березня 2018, 17:15
Нічого дивного у тому нема, його звільнення не варто розглядати як повний провал діяльності на посаді. Це не виправлення помилки у призначенні, це радше, виправлення свого кадрового рішення, яке тоді було прийняте в революційних умовах та за браком довірених кадрів. Звільнення Гунчика зумовлене необхідністю мати у цій західній прикордонній області своєрідного яструба, оскільки потрібно буде воювати на кілька фронтів. Найголовніший, це майбутні вибори, а клінч Палиця - Гунчик був явно не на користь останнього (і БПП - у т.ч.). Це сталося у силу різних причин, до певної міри і через особливості характеру та хватки ВПГ. Окрім того область роз'їдає проблема бурштину, лісу, прикордонних аспектів та інших непростих завдань, які, як показує практика, здатна вирішити людина у погонах, котрій всілякі там заморочки з інтелігентністю, демократичністю і т.п. не особливо властиві, такий собі ще один умовний Москаль із Закарпаття. Це ж не перший генерал - силовик очолює нашу область, а історія, як відомо, має властивість повторюватись. Зрозуміло, що кадрів, які за потреби готові "лягти з Президентом у гроб" не так багато, тому господарський досвід сьогодні чинного губернатора ще використають у столиці, думаю, на посаді, що не принесе репутаційних втрат обом учасникам цієї міцної чоловічої дружби. Врешті, Гунчик не вляпався у якусь корупцію, якийсь гучний скандал, працював щиро як вмів і на що був здатний. Десь так, як і його ставленик у нашому районі. " Я его слепила из того что было..." - співала колись одна "пєвічка" з Росії, так і у нашому випадку. Тому, як настане час "Ч", побажаємо нашим знайомим чиновникам доброго здоров'я, можливості на нових посадах отримати посильну ношу і нести її чесно на свою Голгофу, як і кожен із нас. Міцним критиканам Гунчика та інших побажаю добряче і щиро подумати - а ти впевнений, що на їх місці зробив би значно більше і якісніше? Так отож! А якщо впевнений точно у цьому, то діагноз у тебе, друже, у даному випадку важкий і майже невиліковний - гординя та марнославство! Одне молоти язиком/клавою, а інше - перти плуга, перефразуємо злегка класика...
15 Березня 2018, 18:57
"як і кожен із нас": тож на якій посаді ти тут преш шляк тебе трафив. Якого плуга він тут пер цікаво знати так як і його ставленник. Плуга перти зовсім в інший іпостасі.
15 Березня 2018, 23:07
Це не для тебе текст, шановний Каменю, хіба окрім останнього речення...
16 Березня 2018, 11:23
"хіба окрім останнього речення": отож бо що перти плуга це зовсім не з тої опери. Потім Вони його не пруть Вони за ним ледь встигають бігти, оскільки не пруть Вони його. Пруть інші але не Вони.
17 Березня 2018, 02:52
Чув,що Гунчика хочуть призначити замість Авакова.
17 Березня 2018, 11:39
Порадьтесь з Юрієм Каденчуком і внесіть свої пропозиції Порошенку щодо подальшої діяльності Гунчика. Йому вкрай важливою стане ваша обопільна порада... ))
18 Березня 2018, 09:42
Колись вже був голова Волинської ОДА такий собі колишній ментовський цілий хєнєрал - гєрой України Француз )) Знову якогось ідота-мента сюди пхають?
18 Березня 2018, 17:24
Перестань перти плуга.
18 Березня 2018, 18:18
Потрібно іти на пенсію?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024