Камінь-Каширське ВПУ стало бронзовим призером міжнародної виставки

16 Березня 2018, 19:35
3324

Камінь-Каширське вище професійне училище здобуло бронзову медаль на виставці «Сучасні заклади освіти – 2018».

Протягом трьох днів, 15-17 березня, у столиці України проходила Дев'ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти».

Захід організовували компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Учасниками виставки були заклади вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукові установи; закордонні заклади освіти та міжнародні освітні агенції; заклади загальної середньої освіти, дошкільної та позашкільної освіти, обласні та міські органи управління освітою; заклади професійної (професійно-технічної) освіти, навчально-методичні (науково-методичні) центри (кабінети); виробники та постачальники засобів навчання, проектів, програм і рішень для галузі освіти, асоціації, видавництва, освітні портали.

Відтак участь у ній взяло і Камінь-Каширське ВПУ.

Приємно відзначити, що наш заклад нагороджено бронзовою медаллю в номінації «Інноваційна модель сучасного закладу професійної освіти в контексті освітніх реформ».


 

Коментарі
17 Березня 2018, 11:23
мені подобається наше училище. хороші діти, база хороша, майстри, вчителі...тут дійсно навчаться якомусь ремеслу, а не так, як у теперішніх вузах, коли результат на виході - нуль.
17 Березня 2018, 12:52
"тут дійсно навчаться якомусь ремеслу": ото ж бо що ремеслу. Досить вже навчати як шпаклювати стелю. Слід навчати як втановлювати конструкції. Навчаємо дійсно ремеслу.
18 Березня 2018, 21:00
Ці двоє брат і сестра?Ну дуже схожі!!Щось їх таки ріднить!....Було б цікаво почути в знаючих скільки вартує державі,себто нам,1 рік навчання цих ремесленників(зарплата "працівників",ком послуги, утримання житлового фонду..........)Думаю недешеве ремесло вийде.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром