Буде представлення – ми повідомимо, – Володимир Гунчик про призначення нового очільника області

19 Березня 2018, 14:30
1831

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик заявив, що Кабінет Міністрів України підготував подання про призначення нового очільника області.

Про це стало відомо на брифінгу, який відбувся у понеділок, 19 березня, - повідомляє«Волинь24».

«Є прийняте рішення Кабміну про подання в Адміністрацію Президента на призначення голови ОДА», - зазначив Гунчик.

Він підкреслив, що рішення «дійсно є» і тепер чекатиме на Указ Президента України.

Також Володимир Гунчик зауважив, що, яке б не було рішення, він його виконуватиме.

«Буде представлення – ми повідомимо», - резюмував очільник області.

 

Коментарі
19 Березня 2018, 17:56
Допобачення.
19 Березня 2018, 18:45
Ага , зараз новий голова ОДА і колишній мент буде "закручувати гайки" і "викручувати руки" в напрямку пришвидшення децентралізації ))
20 Березня 2018, 02:25
Не слід про людину так одразу говорити. Поживемо-побачимо але активізація роботи в напрямку децентралізації очевидно що буде. Тут головне щоб наший і далі говорив, щоб за державу не було обідно.
20 Березня 2018, 11:50
23 березня буде урочиста передача обласної булави у присутності ПАПіка. Звісно, що на якийсь час в межах області принишкнуть незаконні дії в лісах, на ниві "баришні" Юстиції, можливо навіть тимчасово припиниться "безпрєдєл" і дерибан у Луцькій міськраді від УКРОПівців та деінде, оскільки всяк буде одним оком пильнувати свою здобич, аби не вкрали інші, а іншим спостерігати за напрямком вітру з владних вершин славного Луцеська. Час покаже наскільки ефективним стане заміна воєводи, але безсумнівно одне - багато чого залежить від посполитих, себто простих мешканців, керівників районів та міст, котрі до змін відносяться скептично, індеферентно та зверхньо, оскільки ліниві думкою. У всякому випадку, я би тут навів слова відомого українського економіста Олександра Пасхавера, який не так давно сказав приблизно наступне. Якби свого часу в Україну для проведення реформ прибув на посаду Лєшек Бальцерович, а у польському Уряді у той час працював ВІктор Пинзеник, то Польща і Україна все одно були б на тому місці де вони знаходяться тепер. Іншими словами, поляки б таки провели реформи, а українці топталися на місці, як і тепер. Вочевидь, ці ж слова стосуються і Президентів цих країн. Бо від лідерів залежить багато, але основа суспільного укладу, як і справжня влада знаходиться таки знаходиться у руках і головах народу... Успіхів всім нам та реальних очікувань, аби не було розчарувань за рік-два!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром